Δε φαντάζεσαι τι προσέχουν οι άντρες στις γυναίκες

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 13 Ιουνίου 2020 by energinews (admin)

Κι όμως δεν έχουν να κάνουν με την εμφάνιση

Ναι, είναι οπτικοί τύποι οι άντρες και ναι προσέχουν την εξωτερική σου εμφάνιση, το σώμα σου και όλα αυτά που κατά καιρούς τους κατηγορείς.

Όμως δεν προσέχουν μόνο αυτά! Κάναμε μια μικρή έρευνα και ανακαλύψαμε τρία πράγματα που προσέχει ένας άνδρας πάνω σου και μπορεί να μην τα έχεις σκεφτεί.

Το περπάτημα

Ο τρόπος που μία γυναίκα περπατά και κινείται μέσα στο χώρο είναι πολύ βασικό για να γοητεύσει και να στρέψει πάνω της την προσοχή. Το θέμα εδώ έχει να κάνει με την αυτοπεποίθηση! Άλλωστε λένε πως εμείς οι γυναίκες πρέπει να περπατάμε πάντα λες και έχουμε από πίσω μας 15 άντρες!

Το γέλιο

Ξεκάθαρα και ανοιχτά! Οι άντρες λατρεύουν τις γυναίκες που είναι έξω καρδιά και άνετες, γι’ αυτό γέλασε άφοβα και με όλη σας την καρδιά!! Γενικά να είσαι χαρούμενη.  Τις ξινές γυναίκες δεν τις θέλουν οι άντρες (εδώ δεν τις αντέχουμε εμείς για φίλες, όχι οι άντρες).

Τη μυρωδιά

Έρευνες έχουν αποδείξει πως οι άντρες έχουν ιδιαιτέρως αναπτυγμένη την αίσθηση της όσφρησης.  Γοήτευσε τους  λοιπόν με την μυρωδιά! Φρόντισε να μυρίζεις υπέροχα κάθε στιγμή της ημέρας, φορώντας το άρωμα σου ή την αγαπημένη σου body lotion με μια μυρωδιά που προτιμάς.

Επιμέλεια: MyLife Team

Πηγή: mylife.com.cy

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.