Δεν τα πας καλά με την οικογένεια του συντρόφου σου; Τι πρέπει να κάνεις


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 4 Ιανουαρίου 2020 by energinews (admin)

‘Ετσι δε θα γίνουν οι συνευρέσεις σας «εφιάλτης»

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η τέλεια σχέση που έχουμε πλάσει στο μυαλό μας ή από αυτό που βλέπουμε στις ταινίες στη πραγματική ζωή δεν υπάρχει.

Με τον σύντροφό σου ναι μεν μπορεί να τα πηγαίνεις τέλεια, όμως δε σημαίνει ότι ντε και καλά πρέπει να τα πηγαίνεις καλά και με την οικογένειά του.

Μπορεί να μη συμπαθιέστε ή απλά να μη ταιριάζετε, αλλά για τον καλό σου προσπαθείς όσο μπορείς να κρατήσεις τις ισορροπίες. Τι συμβαίνει όμως αν σε κάποιες γιορτές θα πρέπει να συνυπάρξετε;

Τι μπορείς να κάνεις  τότε, για να μη γίνουν οι διακοπές «εφιάλτης»

•    Μαζί με τον σύντροφό σου πρέπει να περιορίσετε τον χρόνο που περνάτε με τις οικογένειές σας, ώστε να μην επεμβαίνουν στην σχέση σας.
•    Μην πίνετε ακόμα και αν σας προσφέρουν κάποιο ποτό, μείνετε νηφάλιοι ώστε να μη χάσετε τον εαυτό σας και πείτε πράγματα που δεν πρέπει καν να ξεστομίσετε.
•    Με την σχέση σου πρέπει να είστε ενωμένοι και να αντιμετωπίζετε μαζί τις τυχόν δυσκολίες που θα προκύψουν στο εορταστικό τραπέζι ή στις κοινές διακοπές με το σόι.
•    Να βγεις με τη σχέση σου, να πάτε μια βόλτα και να μη κάθεστε κλεισμένοι στο σπίτι με το σόι.
•    Μην πας με άδεια χέρια στο πατρικό του συντρόφου σου, πήγαινε κάποιο δώρο ώστε να μην έχουν κάτι κακό να πουν για εσένα.
•    Να κρατάς τις οικογενειακές παραδόσεις τις δικές σου, αλλά να μάθεις και τις παραδόσεις της οικογένειας της σχέσης σου, ώστε να συμμετέχεις και εσύ.
•    Να είσαι μέσα στην ευγένεια και το χαμόγελο
•    Μην μένετε μαζί τους, γιατί θα σας καταστρέψουν τη σχέση.

Tης Relationship Blogger, Τίνας Μιχαηλίδου

Πηγή: Ex’Ghost by Tina Michaelidou

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.