ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΚΑΝΕΝΟΣ


Reading time: 2 Minutes

Τελευταία ενημέρωση 9 Νοεμβρίου 2021 by manos (ceo)-admin

Η σημερινή παρέμβαση μας δεν αφορά σε καμία περίπτωση τις αναφορές δημοσκοπικών εταιρειών στους 6 υποψηφίους για την Προεδρία του Κινήματος Αλλαγής.

Αφορά αποκλειστικά και μόνο τις αναφορές τους στο Κίνημα Αλλαγής, στο ΠΑΣΟΚ και στην ευρύτερη Δημοκρατική Προοδευτική παράταξη.

…………………………………. . ………………………………….

Εδώ και καιρό συγκεκριμένες δημοσκοπικές εταιρείες-που συνδέονται οικονομικά με κυβερνητικά προγράμματα και προγράμματα οργανισμών- επιχειρούν συστηματικά να παρουσιάσουν το Κίνημα Αλλαγής, το ΠΑΣΟΚ και ευρύτερα τη Δημοκρατική Προοδευτική παράταξη, ως ιδεολογικό και προγραμματικό δορυφορικό σχήμα της ΝΔ.

Με υποταγμένο σε αυτήν, στρατηγικό και πολιτικό λόγο.

Το Κίνημα Αλλαγής και το ΠΑΣΟΚ ως ιστορικό, πολιτικό, ιδεολογικό και κοινωνικό ρεύμα, είναι και θα είναι οριοθετημένο απόλυτα απέναντι στη δεξιά.

Οι ομόφωνες αποφάσεις του Συνεδρίου μας μετά την εισήγηση της αείμνηστης Προέδρου Φώφης Γεννηματά, συμπυκνώνονται στο τετράπτυχο πολιτική ενότητα, αυτόνομη πορεία, προοδευτική ταυτότητα, πρωταγωνιστικός ρόλος στις εξελίξεις.

Αυτό σημαίνει ανοιχτό μέτωπο τόσο απέναντι στη ΝΔ, όσο και απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΚΑΝΕΝΟΣ.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ-ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΝΤΑΙ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Δήλωση Μανώλη Χριστοδουλάκη, Γραμματέα Κινήματος Αλλαγής, από την απεργία των εργαζομένων του κλάδου Επισιτισμού-Τουρισμού

Δεν γίνεται για ακόμα μία φορά, το βάρος της κρίσης να το πληρώσουν οι αδύναμοι και οι εργαζόμενοι. Ειδικά οι εργαζόμενοι του πολύπαθου κλάδου του Επισιτισμού-Τουρισμού, οι διανομείς, οι σερβιτόροι, οι μάγειρες και μία σειρά επαγγελμάτων που σήμερα αφήνονται απροστάτευτοι από την κυβέρνηση.

Δεν είναι μόνο τα προβλήματα που δημιουργεί ο ν. Χατζηδάκη, αλλά και η ανάγκη για την άμεση εφαρμογή των συλλογικών συμβάσεων εργασίας, για την κάλυψη των εποχικών εργαζομένων με επίδομα ανεργίας, και μία σειρά από δίκαια αιτήματα, ειδικά σε έναν πολύ δύσκολο χειμώνα όπως αυτός που έχουμε μπροστά μας.

Ήμασταν, είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα τους.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ: Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΝΑΒΑΛΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ, ΟΣΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΙ ΧΘΕΣ

Πρωθυπουργός αρνητής της πραγματικότητας.

Το επιβεβαίωσε σήμερα ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης με τη σημερινή τοποθέτηση του.

  • Δεν αρκούν οι αφορισμοί του lockdown, όταν δεν κάνει τίποτα για να επεκτείνει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό επαγγελμάτων που έρχονται σε άμεση επαφή με τους πολίτες.
  • Δεν αρκούν τα ευχολόγια για το ΕΣΥ, όταν δεν έχει κάνει τίποτα απολύτως για την ενίσχυση του.
  • Δεν αρκούν οι εκκλήσεις για τήρηση των μέτρων, όταν δεν κάνει ουσιαστικούς ελέγχους για την εφαρμογή τους και δεν αντιμετωπίζει τον συνωστισμό στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Μετά από τόσους μήνες η Κυβέρνηση αδυνατεί να κατανοήσει ότι η πανδημία δεν αντιμετωπίζεται με το να αναβάλεις για αύριο, όσα έπρεπε να είχες κάνει χθες.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.