Δεν είναι ζούγκλα του Αμαζονίου, είναι ο νότιος οδικός άξονας στον οικισμό Αμμουδάρες


0
(0)

Θυμίζει ζούγκλα του Αμαζονίου ή έστω γεωπονικό πάρκο, όμως δεν είναι!
Το σημείο που σήμερα παρουσιάζουμε είναι επί του παραμελημένου νότιου οδικού άξονα έξω απο το χωριό Αμμουδάρες.
Δέντρα και χόρτα έχουν βρει τα πλατιά τους – χρόνια τώρα-  έχουν κατακλείσει και από τις δύο λωρίδες κυκλοφορίας μεγάλο μέρος του δρόμου με αποτέλεσμα να συντρέχει πολύ μεγάλος κίνδυνος  ατυχήματος.

Ο συγκεκριμένος δρόμος εξυπηρετεί εκατοντάδες ΙΧ αυτοκίνητα καθημερινά,  αλλά και μεγαλύτερα φορτηγά που μεταφέρουν φορτωμένα κηπευτικά απο την θερμοκηπιακή παραγωγή της περιοχής.

Οι κλίσεις, τα “παπουράκια” του δρόμου σε συνδυασμό με το στένεμα που προκαλούν τα επί χρόνια άκοπα δέντρα, είναι τόσο επικίνδυνα που όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι και οι αγρότες της περιοχής, είναι θέμα χρόνου να συμβεί το κακό.

Δεν φτάνει όμως μόνο αυτό!
Κάπου εκεί ανάμεσα στη στοίβα των ατίθασων δέντρων υπάρχει και μια επικίνδυνη “έκπληξη” για τους οδηγούς!

  Στο ρεύμα προς Μύρτος υπάρχει υποχώρηση και σπάσιμο της ασφάλτου!
Το έργο που έχει γίνει για να σώσει τους ανυποψίαστους οδηγούς ειναι εκεί και είναι 3 κώνοι, 5-6 ταμπέλες που επιβάλουν την μείωση  της ταχύτητας και μία κορδέλα!


Οι κάτοικοι και οι περαστικοί της περιοχής έχουν μιλήσει  επανειλημμένως για σημείο καρμανιόλα και ζητούν απο τους αρμοδίους να φροντίσουν άμεσα για να μην συμβούν τα χειρότερα.

Σχόλιο: Η περιοχή από Ρίζα έως και Γρά λυγιά είναι προφανώς τα “ορφανά” του Δήμου Ιεράπετρας, που όμως χαρίζουν απλόχερα κηπευτικά σε ολη την χώρα και την Ευρώπη ενω προφέρουν ευημερία στην Νοτιοανατολική Κρήτη.
Είναι ντροπή να επικρατεί αυτό το χάλι…

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.