Δεν γίνονται μαθήματα την Τετάρτη – Οι αργίες που «κλείνουν» τα σχολεία


0
(0)

“Άτυχοι” θεωρούνται οι μαθητές της πόλης του Ηρακλείου καθώς φέτος η μέρα εορτασμού του Πολιούχου Αγίου Μηνά «πέφτει» Κυριακή

Ημέρα που θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία σε πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση θα είναι η ερχόμενη Τετάρτη 7 Νοεμβρίου καθώς θα γίνουν εκλογές αιρετών εκπροσώπων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π., Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.).

Επίσης εξαιτίας του ότι η ημέρα της επετείου του Πολυτεχνείου φέτος, 17 Νοεμβρίου,  πέφτει Σάββατο, δεν είναι ακόμη γνωστό αν την προηγούμενη ημέρα θα είναι κλειστά τα σχολεία ή όχι.

Ενώ “άτυχοι” θεωρούνται οι μαθητές της πόλης του Ηρακλείου καθώς φέτος η μέρα εορτασμού του Αγίου Μηνά «πέφτει» Κυριακή, γεγονός που σημαίνει ότι δεν θα μείνουν κλειστά τα σχολεία, κάποια εργάσιμη ημέρα της εβδομάδας, λόγω του εορτασμού του  Πολιούχου του Ηρακλείου.

Οι αργίες για τα σχολεία Δημοτικής Εκπαίδευσης για τη σχολική χρονιά 2018-2019 είναι οι πιο κάτω:

23η Δεκεμβρίου 2018 – 6η Ιανουαρίου 2019 (Διακοπές Χριστουγέννων)

30ή Ιανουαρίου 2019 (Γιορτή των Γραμμάτων – Τριών Ιεραρχών)

11η Μαρτίου 2019 (Καθαρά Δευτέρα)

25η Μαρτίου 2019 (Εθνική Επέτειος)

22α Απριλίου – 3η Μαΐου 2019 (Διακοπές Πάσχα)

Οι εκλογές στα σχολεία

Δικαίωμα του εκλέγεσθαι έχουν μόνο τα τακτικά μέλη του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Γνωμοδότηση ΝΣΚ 32/2011).

Δικαίωμα του εκλέγειν έχουν τα τακτικά μέλη του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και του Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) που ανήκουν οργανικά σε Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΣΜΕΑΕ) και σε Κέντρα Διαφοροδιάγνωσης, Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕΔΔΥ) της χώρας, καθώς και οι προσωρινοί αναπληρωτές ΕΕΠ και ΕΒΠ και σε κάθε περίπτωση πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι στον πίνακα των εκλογέων.

πηγη:www.neakriti.gr

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *