ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΓ ΤΗΣ ΚΕ & ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΝΙΚΟ ΔΕΝΔΙΑ


0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 4 Οκτωβρίου 2019 by energinews (admin)

Με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια, συναντήθηκε σήμερα ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος, στο πλαίσιο της ενημέρωσης των εκπροσώπων των κομμάτων, που συμμετέχουν στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, για τη νέα Συμφωνία Αμοιβαίας Αμυντικής Συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ.
Ο Γιώργος Μαρίνος εξέφρασε στον υπουργό την κατηγορηματική αντίθεση του ΚΚΕ στη συγκεκριμένη συμφωνία, που προετοίμασε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει η κυβέρνηση της ΝΔ και η οποία αφορά στην επέκταση των αμερικανικών στρατιωτικών βάσεων στην Ελλάδα. Υποστήριξε, ακόμη, ότι η εμπλοκή της Ελλάδας στους συνολικότερους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και ανταγωνισμούς στην περιοχή, εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για τη χώρα μας και την μετατρέπει σε “μαγνήτη” πιθανών επιθέσεων.
Τέλος, επανέλαβε τις θέσεις του ΚΚΕ για να καταγγελθεί τώρα η “Συμφωνία Αμοιβαίας Αμυντικής Συνεργασίας”, να κλείσουν η βάση της Σούδας και οι άλλες αμερικανοΝΑΤΟϊκές στρατιωτικές βάσεις.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.