ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΕΛΠΕ


0
(0)

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, επικεφαλής αντιπροσωπείας του Κόμματος, συναντήθηκε, σήμερα Τετάρτη 25 Σεπτέμβρη, στον Περισσό, με το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Σωματείου Εργαζομένων στα Ελληνικά Πετρέλαια, με επικεφαλής τον Πρόεδρό του, Παναγιώτη Οφθαλμίδη. Στην αντιπροσωπεία του ΚΚΕ συμμετείχε ακόμα ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του Κόμματος και υπεύθυνος του Τμήματος για την Εργατική – Συνδικαλιστική δουλειά.
Στη συνάντηση η αντιπροσωπεία του Σωματείου παρουσίασε τις θέσεις και τα αιτήματα των εργαζομένων στα ΕΛΠΕ, ιδιαίτερα όσον αφορά την αντίθεσή τους με την παραπέρα ιδιωτικοποίηση του Οργανισμού και τη διασφάλιση των ασφαλιστικών και συνταξιοδοτικών τους δικαιωμάτων.
Ο Δ. Κουτσούμπας παρουσίασε στην αντιπροσωπεία των εργαζομένων τις θέσεις του Κόμματος για τις εξελίξεις στην Ενέργεια και την ανάγκη ύπαρξης ενεργειακού σχεδιασμού που να υπηρετεί τη λαϊκή ευημερία και τα δικαιώματα των εργαζομένων κι όχι το κέρδος των μονοπωλιακών ομίλων και ενημέρωσε πως το ΚΚΕ θα στηρίξει, εντός κι εκτός Βουλής, τα δίκαια αιτήματά τους.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *