ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΤΟΥ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 23 Σεπτεμβρίου 2019 by energinews (admin)

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας συναντήθηκε, στην έδρα του Κόμματος, με αντιπροσωπεία της παλαιστινιακής πρεσβείας στην Αθήνα, με επικεφαλής τον πρέσβη κ. Μαρουάν Τουμπάσι.
Στην αντιπροσωπεία του ΚΚΕ συμμετείχε ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του Κόμματος και ο Ηλίας Ναζίρ, μέλος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Πρέσβης ενημέρωσε την αντιπροσωπεία του ΚΚΕ για τις εξελίξεις στην Παλαιστίνη και τις βαριές συνέπειες που βιώνει ο παλαιστινιακός λαός από την ισραηλινή κατοχή και επιθετικότητα, για τις πρωτοβουλίες της παλαιστινιακής αρχής και τον αγώνα του λαού.
Ο κ. Πρέσβης εξ ονόματος του προέδρου Αμπάς προσκάλεσε το ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ στην Παλαιστίνη την επόμενη περίοδο.
Ο Δημήτρης Κουτσούμπας καταδίκασε την Ισραηλινή κατοχή και τα Αμερικανικά ιμπεριαλιστικά σχέδια στην περιοχή.
Τόνισε πως το ΚΚΕ συνεχίζει και θα δυναμώσει την αμέριστη διεθνιστική του αλληλεγγύη στον αγώνα του Παλαιστινιακού λαού για κυρίαρχο, ανεξάρτητο παλαιστινιακό κράτος, δίπλα στο Ισραήλ, στα σύνορα του 1967, με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ, την αποχώρηση των κατοχικών δυνάμεων και τη διάλυση των εποικισμών.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ ΙΡΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας συναντήθηκε, στην έδρα του Κόμματος, με αντιπροσωπεία της Ιρανικής πρεσβείας στην Αθήνα με επικεφαλής το νέο Πρέσβη του Ιράν κ. Ahmad Naderi.
Στην αντιπροσωπεία του ΚΚΕ συμμετείχε ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του Κόμματος και ο Ηλίας Ναζίρ, μέλος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε ανταλλαγή απόψεων για τις εξελίξεις στον Περσικό Κόλπο και στην ευρύτερη περιοχή.
Ο Δημήτρης Κουτσούμπας ενημέρωσε για τις θέσεις του ΚΚΕ και την πάλη του ενάντια στον Αμερικανικό ιμπεριαλισμό, καταδίκασε την επέμβαση των ΗΠΑ και των συμμάχων τους στον Περσικό Κόλπο και στην ευρύτερη περιοχή και τις απειλές κατά του Ιράν, εξέφρασε την αλληλεγγύη του ΚΚΕ στον Ιρανικό λαό και τους λαούς της περιοχής.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ – ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙ ΤΟ ΠΑΜΕ

Το ΚΚΕ καλεί τους εργαζόμενους να πάρουν μαζικά μέρος στις απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ σε όλη τη χώρα, για να βάλουμε εμπόδια στην πλήρη διάλυση των συλλογικών συμβάσεων, στον περιορισμό των συνδικαλιστικών ελευθεριών, που επιχειρεί η ΝΔ, θέλοντας να υλοποιήσει τις απαιτήσεις του ΣΕΒ και να ολοκληρώσει ό,τι άφησε στη μέση ο ΣΥΡΙΖΑ. Να γυρίσουν την πλάτη στον εργοδοτικό κυβερνητικό συνδικαλισμό, που είναι το μακρύ χέρι του κεφαλαίου και των κυβερνήσεών του στο εργατικό κίνημα.

 

ΑΘΗΝΑ 23/9/2019 ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

4

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.