
Δασκάλα έκανε σεξ με δύο μαθητές της – Έστελνε γυμνές φωτογραφίες μέσω Snapchat
Τελευταία ενημέρωση 23 Οκτωβρίου 2018 by energinews (admin)
Μία δασκάλα από το Τέξας συνελήφθη την Πέμπτη διότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με δύο μαθητές της, ηλικίας 16 και 18 ετών.
Η 32χρονη Lynn Burge, η οποία δίδασκε στο Muenster High School, κατηγορείται ότι έστειλε πέντε γυμνές φωτογραφίες της στον ανήλικο μαθητή της μέσω Snapchat.
Σύμφωνα με το News 12, η δασκάλα μαζί με τον 16χρονο πήγαν σπίτι της, όπου του έκανε στοματικό σεξ. Πριν από την σεξουαλική συνεύρεση, είχαν πιεί αλκοόλ, σύμφωνα με το ένταλμα σύλληψης.
Οι αστυνομικοί μίλησαν με τον ανήλικο, ο οποίος ανέφερε ότι πήγαν στο σπίτι της δασκάλας του για να κάνουν σεξ, αλλά τόνισε ότι η οικογένεια της Burge απουσίαζε. Η δασκάλα υποστηρίζει ότι δεν θυμάται αν έκανε ή όχι σεξ γιατί είχε μεθύσει.
Παραιτήθηκε από τη θέση της στο σχολείο την περασμένη εβδομάδα, ενώ αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 50 ετών.
Πηγή: Dailymail