Δίνει μάχη για να επιβιώσει η σκυλίτσα που έκαψαν σε φούρνο με τα κουτάβια

Δίνει μάχη για να επιβιώσει η σκυλίτσα που έκαψαν σε φούρνο με τα κουτάβια
0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 5 έτη by energinews (admin)

Ψάχνουν τους δράστες της απίστευτης κτηνωδίας

Πανελλήνια συγκίνηση εξακολουθεί να προκαλεί πάντως η κακοποίηση της άτυχη σκυλίτσα στη Γέργερη την οποία έκλεισαν σε φούρνο και πυρπόλησαν μαζί με τα μωρά της, άγνωστοι έως ως τώρα δράστες.

Η ηρωική σκυλίτσα έχει υποστεί εγκαύματα δεύτερου βαθμού στο κεφάλι και το σώμα στην προσπάθειά της να σώσει τα εννέα κουταβάκια που είχε γεννήσει μέσα στο φούρνο ο όποιος βρίσκεται στο προαύλιο του γυμνασίου λυκείου της Γεργέρης και έγινε τόπος μαρτυρίου για το άτυχο ζώο

10 ημέρες μετά το τραγικό περιστατικό που προκαλεί θλίψη και κύμα οργής για τους δράστες της εγκληματικής ενέργειας που προκάλεσε τον θάνατο σε δύο κουταβάκια, η ηρωική σκυλίτσα βρίσκεται στο πιο κρίσιμο στάδιο στη μάχη της για να επιβιώσει.

Εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κτηνιατρείο μαζί με τα κουταβάκια της λαμβάνοντας εντατική αγωγή για τα αναπνευστικά και επιδερμικά εγκαύματα.

Την ίδια ώρα οι αστυνομικές αρχές εξακολουθούν να ερευνούν την υπόθεση. Στην επίσημη ενημέρωση που ζητήθηκε από τη γενική αστυνομική διεύθυνση Κρήτης η απάντηση που δόθηκε ήταν πως η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της λήψης καταθέσεων. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται και προσφυγή στις εισαγγελικές αρχές του Ηρακλείου παράλληλα με την εξέλιξη της αστυνομικής προανάκρισης.

πηγη:www.neakriti.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.