Δίκη Τοπαλούδη: «Καταπέλτης» η Εισαγγελέας – «Εσύ τις προσέλκυες και ο άλλος πλήρωνε»


0
(0)

Ολοκλρώνεται η δίκη για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη

Καταπέλτης ήταν η Εισαγγελέας απέναντι στους δύο κατηγορούμενους για τον βιασμό και τη δολοφονία της Τοπαλούδη στη αγόρευση της την Τρίτη και όπως τόνισε ο ένας προσέλκυε τα κορίτσια και ο άλλος πλήρωνε για να τα μοιράζονται». Η εισαγγελική λειτουργός αναφέρθηκε σε modus operandi των δυο κατηγορουμένων διαχωρίζοντας τον ρόλο καθενός τους.

Με την αγόρευση της εισαγγελέως ολοκλρώνεται η δίκη για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

«Εσύ τις προσέλκυες και ο άλλος πλήρωνε»
Η εισαγγελέας εξέτασε τον αλβανικής καταγωγής κατηγορούμενο που απολογήθηκε στις τελευταίες συνεδριάσεις του Δικαστηρίου, αμφισβητώντας βασικούς υπερασπιστικούς ισχυρισμούς και των δύο, με βασικό αυτόν ότι ήταν το θύμα που ζήτησε ερωτική συνεύρεση με τους κατηγορούμενους.
«Εσύ τις προσέλκυες και ο άλλος πλήρωνε για να τις «μοιράζεστε»» είπε στον αλβανικής καταγωγής κατηγορούμενο που ολοκλήρωσε την Τετάρτη την απολογία του. Ο νεαρότερος κατηγορούμενος δέχθηκε καταιγισμό ερωτήσεων και από την εισαγγελική λειτουργό και από μέλη του Δικαστηρίου ενώ ερωτήσεις υπέβαλλαν και ο ένας στον άλλον οι δύο κατηγορούμενοι, με τον μεταξύ τους διάλογο ωστόσο να μην εξελίσσεται σε κάτι περισσότερο από την ανταλλαγή ερωτήσεων «εγώ τι της έκανα; εσύ τι της έκανες!».
Από τις απαντήσεις τού κατηγορούμενου σύμφωνα με το in.gr προέκυψε πως με τον συγκατηγορούμενο του Ροδίτη, προσέλκυαν κορίτσια και πως λίγες μέρες πριν το έγκλημα είχαν ξεκινήσει να πάνε στο εξοχικό του Ροδίτη με άλλα δύο κορίτσια που ο ίδιος είχε προσελκύσει, πλην όμως, η μία από τις δύο προέβαλε κάποια δικαιολογία και είχαν γυρίσει πίσω. Ο κατηγορούμενος ανέφερε μάλιστα πως «τον πείραξε που αυτές είπαν ψέματα» και πως το πήρε εγωιστικά.

Γιάννης Τοπαλούδης: Όταν μένουμε μόνοι μας βιώνουμε τον πόνο
Στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» παρενέβη και ο πατέρας του αδικοχαμένου κοριτσιού, Γιάννης Τοπαλούδης, ο οποίος μίλησε για τον αγώνα που δίνει για τη δικαίωση της μνήμης του παιδιού του. «Οι ψυχικές δυνάμεις ενός ανθρώπου που έχασε έτσι το παιδί του δεν έχουν όρια» ανέφερε ο κ. Τοπαλούδης, προσθέτοντας ότι «δεν πρέπει να γεμίζουμε τις τσέπες τους με χρήματα, αλλά την καρδιά τους με αγάπη».
«Όταν κλείνει η πόρτα και μένουμε μόνοι μας στο σπίτι, οι τρεις και όχι τέσσερις, βιώνουμε τον πόνο μας» συμπλήρωσε ο πατέρας της άτυχης Ελένης Τοπαλούδη.

Κούγιας: Έχει φανεί ο χαρακτήρας των δύο κατηγορούμενων
Όπως τόνισε ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε στην επιλογή των κατηγορουμένων να βγουν «εκτός υπερασπιστικής λογικής», σημειώνοντας ότι έχουν βγάλει τον χαρακτήρα τους, τονίζοντας ότι αυτό βοηθά αρκετά το δικαστήριο για την κρίση του.
Παράλληλα, ο συνήγορος της οικογένειας Τοπαλούδη υπογράμμισε το ενδιαφέρον που υπάρχει σε όλο το πανελλήνιο για τη δίκη. «Είναι από τις μεγάλες δίκες στην Ελλάδα» τόνισε και πρόσθεσε ότι είναι μεγάλο το ενδιαφέρον από οικογένειες προκειμένου να αντιμετωπίσουν ανάλογες εφηβικές συμπεριφορές και να προλάβουν ίδια γεγονότα.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.