Δίκη Λεμπιδάκη: Ένταση μεταξύ επιχειρηματία και συνηγόρου κατηγορουμένου


0
(0)

Μετά την κατάθεση του Μιχάλη Λεμπιδάκη, σειρά είχε ο αδελφός του Μανόλης Πριν καλά καλά ξεκινήσει, διεκόπη η συνεδρίαση της πολύκροτης δίκης για την υπόθεση απαγωγής του Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Ο λόγος της διακοπής αποτέλεσε η ένταση που προκλήθηκε μεταξύ επιχειρηματία και συνηγόρου κατηγορουμένου.

Ο Λεμπιδάκης είπε: «Είστε επιθετικός, χαμηλώστε τον τόνο της φωνής σας».

Η δίκη διεκόπη μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα και ξανά άρχισε μετά απο λίγα λεπτά.

Ο Λεμπιδάκης μάλιστα όπως έγινε γνωστό στην διάρκεια της σημερινής ακροαματικής διαδικασίας είχε λάβει επιστολή τον Μάρτιο του 2018 μέσα από τις φυλακές από έναν εκ των κατηγορουμένων.

Η κατάθεση του Μιχάλη Λεμπιδάκη ολοκλήρωθηκε λίγο πριν τις 10.30 το πρωί και αποχώρησε χαμογελαστός, ευχαριστώντας την έδρα. ενώ λίγα λεπτά αργότερα ξεκίνησε η κατάθεση του αδελφού του Μιχάλη Λεμπιδάκη, Μανόλη.

Επίσης θα πρέπει να σημειωθεί ότι εντός και εκτός δικαστικού μεγάρου υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη.

«Μας βοήθησε η Παναγία»

Λίγο πριν ολοκληρώσει την κατάθεσή του ο Μανόλης Λεμπιδάκης αναφέρθηκε στο πόσο μεγάλο ρόλο έπαιξε για την οικογένεια η πίστη στην Παναγία, την βοήθεια της οποίας επικαλούνταν από την πρώτη στιγμή.

Την ίδια στιγμή, έκανε αναφορά και στην ανοικτή επιστολή που είχε στείλει ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κκ. Ειρηναίος προς τους απαγωγείς απευθύνοντας έκκληση για την άμεση απελευθέρωση του Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιστολή είχε σταλεί στις 10 Σεπτεμβρίου 2017, δηλαδή μόλις τρεις εβδομάδες πριν την απελευθέρωση του επιχειρηματία στις 2 Οκτωβρίου του ίδιου έτους.

Και ο ίδιος ο κ. Ειρηναίος, τέλος, παρακαλούσε τον Μιχάλη Λεμπιδάκη να μην χάσει την πίστη του στην Παναγία μας υπογραμμίζοντας με τον τρόπο αυτό τα βαθιά συναισθήματα θρησκευτικής πίστης που κατακλύζουν ολόκληρη την οικογένεια Λεμπιδάκη.

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, έγραφε: «Πολύ αγαπώ τον αδελφό μας Μιχάλη Λεμπιδάκη της καλής οικογενείας του Ηρακλείου, της οικογένειας Ιωάννου Λεμπιδάκη. Παρακαλώ τον αδελφό μας Μιχάλη Λεμπιδάκη να κρατήσει σταθερή την ελπίδα του στον Χριστό και στην μητέρα μας, την Θεοτόκο Παναγία. Να μην απελπισθεί. Να γνωρίζει ότι όλη η τοπική Εκκλησία και η Κοινωνία μας, τον αγαπούμε τον σκεπτόμαστε και προσευχόμαστε για αυτόν».

πηγη:www.neakriti.gr

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.