Δήμος Ιεράπετρας: Χωρίς προβλήματα και σε καλή κατάσταση η Χρυσή από πλευράς καθαριότητας


0
(0)

Ο Δήμος Ιεράπετρας, στα πλαίσια της αρμοδιότητας του για τον καθαρισμό της Νήσου Χρυσής, έχει υπογράψει δημόσια σύμβαση εκτέλεσης εργασιών καθαριότητας αυτής και απομάκρυνση των απορριμμάτων με πλοίο από τη νήσο στο ΣΜΑ Ιεράπετρας, καθώς και καθαρισμό των χημικών τουαλετών.

Η σύμβαση με τον ανάδοχο εργολάβο υπογράφηκε την 15-07-2021, με πεντάμηνη διάρκεια.

Η εκτέλεση των συμβατικών υποχρεώσεων του εν λόγω εργολάβου παρακολουθείται από τη Διεύθυνση μας και το Τμήμα Καθαριότητας & Περιβάλλοντος σε τακτική βάση, τόσο με επιτόπιους ελέγχους, όσο και με την παρακολούθηση των δρομολογίων μεταφοράς των απορριμμάτων.

Ο μέχρι στιγμής επιτόπιος έλεγχος έχει αποδείξει ότι ο εργολάβος ανταποκρίνεται αρκετά καλά στις συμβατικές του υποχρεώσεις. Η νήσος είναι σε πολύ καλή κατάσταση από άποψης καθαριότητας και περισυλλογής των απορριμμάτων, και όπου έχει υπάρξει ανάγκη του έχουν δοθεί οι σχετικές εντολές συμμόρφωσης με τις συμβατικές του υποχρεώσεις.

Τελευταίος επιτόπιος έλεγχος πραγματοποιήθηκε από τον αν. πρ/νο του Τμήματος Καθαριότητας & Περιβάλλοντος την 26-08-2021.

Μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί πέντε (5) δρομολόγια μεταφοράς απορριμμάτων από τη νήσο.

Επισυνάπτουμε σχετικές φωτογραφίες από τον τελευταίο επιτόπιο έλεγχο.

Με εκτίμηση

Η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Καθαριότητας
Ρουμελιωτάκη – Σκυβάλου Μαρία

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *