Δήμαρχος Ορεστιάδας στο ΡΛ: Μειώνονται οι αριθμοί των μεταναστών στα σύνορα

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 3 Μαρτίου 2020 by energinews (admin)

Για την έκρυθμη κατάσταση που επικράτησε το τελευταίο τετραήμερο στα σύνορα του Έβρου μίλησε σήμερα στο Ράδιο Λασίθι ο Δήμαρχος της Ορεστιάδας, Βασίλης Μαυρίδης.

Το κλίμα σήμερα από τα ξημερώματα φαίνεται πως έχει αλλάξει ανέφερε, αφού οι χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες που είχαν συγκεντρωθεί στα σύνορα έχουν μειωθεί αισθητά. Κάτι που για τον ίδιο οφείλεται στην αποφασιστική στάση που κράτησε το ελληνικό κράτος αυτές τις μέρες και έκανε κατανοητό πως δεν υπάρχει δίοδος. Παράλληλα μένει να φανεί και αν έχει σχέση η σημερινή επίσκεψη Μητσοτάκη με την ηγεσία της ΕΕ, με την Τουρκία να θέλει να παρουσιάσει ένα πιο ήρεμο κλίμα.

Ο κ. Μαυρίδης τόνισε πως τα όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες έδειξαν ξεκάθαρα πως υπήρχε οργανωμένο σχέδιο από την πλευρά της Τουρκίας να περάσουν χιλιάδες μετανάστες οι οποίοι είχαν βοήθεια από ανθρώπους του τουρκικού κράτους στο να κόψουν συρματοπλέγματα, να έχουν προμήθειες κλπ.

Ο Δήμαρχος Ορεστιάδας τέλος ευχαρίστησε όλη την Ελληνική κοινωνία για τη διάθεση προσφοράς που έχει δείξει με μεγάλες προσφορές, αναφέροντας πως αυτή τη στιγμή δεν χρειάζονται άλλες προμήθειες και κάλεσε τον κόσμο που θέλει να προσφέρει να κάνει υπομονή σε περίπτωση που μπορεί να χρειαστεί να προσφέρει ξανά τις επόμενες μέρες.

πηγη:radiolasithi.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.