Δήλωση Δημάρχου Αγίου Νικολάου για την δικαστική απόφαση για την Χρυσή Αυγή


0
(0)

Με την σημερινή ιστορική της απόφαση, η ελληνική δικαιοσύνη έβαλε τα πράγματα στη θέση τους αποδίδοντας “τα του καίσαρος τω καίσαρι” .

Στην Ελλάδα η δημοκρατία δεν δέχεται παρεκτροπές. Δεν ανέχεται ολοκληρωτικές λογικές . Η πολιτική επίφαση του φασιστικού μορφώματος-εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής δεν έχει θέση στην ζωή μας.

Η ελληνική κοινωνία αγρυπνεί για να διασφαλίσει την ελευθερία και την ισονομία της χώρας . Μιας χώρας που γέννησε την δημοκρατία που ζει σήμερα ο ευνομούμενος κόσμος και που καταδεικνύει ότι οι θεσμοί λειτουργούν.

Η απόφαση αυτή της ελληνικής δικαιοσύνης, στις σημερινές συνθήκες παγκοσμιοποίησης και ελεύθερης έκφρασης και διακίνησης ιδεών στον χώρο του διαδικτύου, αποκτά μεγάλη βαρύτητα, αφού αποδεικνύει ότι η επανεμφάνιση φασιστικών και λαϊκίστικων μορφωμάτων δεν έχουν θέση σε μια κοινωνία ανοιχτή με ισχυρή δημοκρατία.

Οι θυσίες βρίσκουν δικαίωση . Τίποτα δεν κερδίζεται χωρίς αγώνα και επιμονή και προσήλωση σε υψηλούς στόχους .

 

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *