Δήλωση Δημάρχου Αγίου Νικολάου για ΤΕΦΑΑ


0
(0)

Με αφορμή τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, αναφορικά με την αναστολή λειτουργίας των Πανεπιστημιακών Τμημάτων στο Λασίθι που είχαν χωροθετηθεί το 2019, στο πλαίσιο της ίδρυσης του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου,  ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός με δήλωση του, διευκρινίζει ότι δεν έχει ληφθεί οριστική απόφαση από το Υπουργείο Παιδείας για την πορεία των συγκεκριμένων τμημάτων.

Συγκεκριμένα όπως τονίζει: “ Θεωρώ ότι ο θόρυβος που έχει προκληθεί από τα δημοσιεύματα, δεν προσφέρει στην αξιολόγηση αλλά και στις δράσεις που έχουν αναληφθεί για την λειτουργία των εν λόγω τμημάτων.

Γνωρίζουμε καλά, ότι το ΕΛΜΕΠΑ και ιδιαίτερα ο πρύτανης κ. Νίκος Κατσαράκης, εξακολουθούν να στηρίζουν την όλη προσπάθεια και μάλιστα σύντομα θα κατατεθεί στο αρμόδιο υπουργείο, όπως έχουμε ήδη δηλώσει, η μελέτη σκοπιμότητας και βιωσιμότητας του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Αγίου Νικολάου.

Ωστόσο λυπούμαστε ιδιαίτερα, που για δύο από τα πιο σημαντικά θέματα του Δήμου 🙁 Ένταξη Σπιναλόγκας στον κατάλογο Μνημείων Παγκόσμιας Κληρονομιάς της Unesco- λειτουργία ΤΕΦΑΑ στον Άγιο Νικόλαο), επιχαίρουν κάποιοι, μην θέλοντας να κατανοήσουν, ότι ο δρόμος για την ολοκλήρωση μεγάλων στόχων, είναι ιδιαίτερα δύσβατος.

Η Δημοτική Αρχή Αγίου Νικολάου, δηλώνει ότι θα συνεχίσει τις μάχες , που μέχρι σήμερα δίνει για την επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί και καλεί όλους να συστρατευτούν στον κοινό αγώνα! Γιατί μόνο έτσι θα μπορέσει να ολοκληρώσει τις προσπάθειες που έχουν αναληφθεί τα τελευταία χρόνια, αναφορικά με την αλλαγή του τρόπου λειτουργίας και ανάπτυξης του Δήμου συνολικά”.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *