Δήλωση Βασίλη Κεγκέρογλου για την ανάδειξη Προέδρου-Ώρα ευθύνης για όλους


0
(0)

Σήμερα είναι ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ για όλους μας.

Μετά το μεγάλο κενό που άφησε ο αδόκητος χαμός της Φώφης Γεννηματά, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, αισθάνομαι την ανάγκη για μια ξεκάθαρη τοποθέτηση, όπως κάνω πάντα, ως δικαίωμα αλλά κυρίως ως υποχρέωση απέναντι τους.

Η διαδικασία εκλογής Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, η κινητικότητα και των έξι (6) υποψηφίων αλλά ιδιαίτερα αυτή του Γιώργου Παπανδρέου που με την αποδοχή του ενεργοποιεί και κινητοποιεί επιπλέον πολίτες που είτε στήριξαν και στηρίζουν την Παράταξη είτε είχαν αδρανοποιηθεί, απογοητευτεί και πικραθεί, δημιουργεί  τις προϋποθέσεις να γίνει ξανά μεγάλη η Δημοκρατική Παράταξη. Η Κοινωνία και η Πατρίδα  το έχουν ανάγκη.

ΣΥΡΙΖΑ  και ΝΔ  έχουν δοκιμαστεί και δεν μπορούν. Η ελπίδα του λαού στρέφεται στην Παράταξή μας κι αυτό δημιουργεί ισχυρή αισιοδοξία αλλά μας επιφορτίζει και με μεγάλες ευθύνες. Δεν έχουμε δικαίωμα να αποτύχουμε.

Στηρίζω το Γιώργο Α. Παπανδρέου για τους παρακάτω λόγους:

Τιμά και εγγυάται την παρακαταθήκη της Φώφης Γεννηματά για το Κίνημα Αλλαγής με,

  • ΕΝΟΤΗΤΑ
  • ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ
  • ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΜΠΟΡΕΙ να σπάσει το δίπολο της πόλωσης, του διχασμού και της αδράνειας ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ που ζημιώνει τη Χώρα και τους πολίτες

ΜΠΟΡΕΙ να κάνει ξανά την ΠΑΡΑΤΑΞΗ μεγάλη και πρωταγωνιστή των εξελίξεων για την ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΜΠΟΡΕΙ να δώσει οξυγόνο στη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μας που ασφυκτιάκαι να δρομολογήσει ένα καλύτερο αύριο και ένα ελπιδοφόρο μέλλον

ΜΠΟΡΕΙ να κάνει πραγματικότητα τη Νέα Αλλαγή με εθνικό σχέδιο μεγάλων αλλαγών και προοδευτικών μεταρρυθμίσεων

ΜΠΟΡΕΙ να διασφαλίσει τη Βιώσιμη Ανάπτυξη που θα αφορά όλους τους πολίτες και την Πράσινη μετάβαση με ωφέλεια για την κοινωνία και όχι επιβάρυνση όπως γίνεται σήμερα με την ενέργεια

ΜΠΟΡΕΙ να εγγυηθεί μια άλλη πολιτική για την διαφανή αξιοποίηση των πλουτοπαραγωγικών πηγών της Πατρίδας μας και των 90 δις που θα έχει η Ελλάδα στη διάθεση της τα επόμενα χρόνια, προς όφελος της εθνικής οικονομίας και των πολιτών

ΜΠΟΡΕΙ να εγγυηθεί τα δικαιώματα όλων αντί των συμφερόντων των λίγων και ημετέρων των κυβερνώντων

Όλοι οι υποψήφιοι είναι καλοί, με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του ο καθένας, όμως στηρίζω Γιώργο Α. Παπανδρέου που πιστεύω ότι μπορεί να οδηγήσει με σιγουριά στην καλύτερη προοπτική για την Παράταξη, την κοινωνία  και την Πατρίδα μας.

Δήλωση Γραμματέα της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής, Βασίλη Κεγκέρογλου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία

« Η 3η Δεκεμβρίου, Παγκόσμια ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία, υπενθυμίζει τον καθημερινό αγώνα  ώστε τα Άτομα  με Αναπηρία να έχουν ίσες ευκαιρίες σε όλους τους τομείς της κοινωνικής ζωής.

Η ενσωμάτωση των δικαιωμάτων όλων των ατόμων με αναπηρία σε όλες τις πολιτικές, τα μέτρα ανάκαμψης και μετριασμού για την προστασία των ατόμων με αναπηρίες από την κρίση υγείας όπως την κρίση του COVID-19, η ίση πρόσβαση για άτομα με αναπηρία σε υγειονομική περίθαλψη, απασχόληση, δημόσιες συγκοινωνίες, στέγαση καθώς και η υλοποίηση και περαιτέρω ανάπτυξη του πιλοτικού προγράμματος της ΕΕ για την κάρτα αναπηρίας, το οποίο επιτρέπει την αμοιβαία αναγνώριση των αναπηριών σε ορισμένες χώρες της ΕΕ αποτελούν μια φιλόδοξη στρατηγική της ΕΕ για την επόμενη δεκαετία, στοχευμένη ακριβώς στις ανάγκες της καθημερινότητας των Ατόμων με Αναπηρία.

Το ΠΑΣΟΚ ως Κυβέρνηση αντιμετώπισε παθογένειες ετών, ενώ το Κίνημα Αλλαγής, ως η ιστορική συνέχεια του ΠΑΣΟΚ, είναι προσηλωμένο σταθερά στην αρχή της κοινωνικής ισότητας, της αλληλεγγύης  αλλά και στον αγώνα για διεύρυνση της κατοχύρωσης των δικαιωμάτων των Ατόμων με Αναπηρία.

Σήμερα υπάρχουν οι προϋποθέσεις και θα αγωνιστούμε ώστε η χώρα μας  να ανταποκριθεί στις νέες απαιτήσεις προς όφελος όχι μόνο των Ατόμων με Αναπηρίες αλλά όλης της  κοινωνίας διότι το  ζήτημα των δικαιωμάτων των Ατόμων με Αναπηρία  είναι θέμα  Δημοκρατίας, Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Κοινωνικής Συνοχής».

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr