Δέντρο έπεσε στη μέση του δρόμου από το Δημοτικό Κήπο Χανίων

Δέντρο έπεσε στη μέση του δρόμου από το Δημοτικό Κήπο Χανίων
0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 5 έτη by energinews (admin)

Τρόμος επικράτησε στο κέντρο των Χανίων όταν ένα τεράστιο δέντρο έπεσε ξαφνικά στη μέση του δρόμου

Ευτυχώς, δε συνέβη κανένα ατύχημα από την πτώση του δέντρου αφού ούτε πεζός ούτε οδηγός έτυχε να περνάει εκείνη την ώρα έξω από τον Δημοτικό Κήπο από όπου έπεσε το δέντρο.

Εκ μέρους του Δήμου Χανίων απευθύνεται έκκληση προς τους δημότες να μην προσεγγίζουν τον Δημοτικό Κήπο Χανίων λόγω του υψηλού κινδύνου πτώσης δέντρων, εξαιτίας των ισχυρών ανέμων και της έντονης βροχόπτωσης.

Παρακαλούνται επίσης οι δημότες οδηγοί να μην παρκάρουν στις οδούς πέριξ του Δημοτικού Κήπου Χανίων, καθώς επίσης και να μη βαδίζουν πεζοί στους ίδιους δρόμους.

Το ίδιο ακριβώς συνίσταται και για άλλες περιοχές του Δήμου Χανίων, όπου οι κάτοικοι παρακαλούνται να αποφεύγουν να προσεγγίζουν σημεία που υπάρχουν ψηλά δέντρα τα οποία μπορεί να καταρρεύσουν.

Τονίζεται τέλος, ότι η Παιδική Εφηβική Βιβλιοθήκη του Δημοτικού Κήπου Χανίων θα παραμείνει κλειστή την Δευτέρα (25/2) εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων.

Κλειστά τα Γήπεδα & τα Γυμναστήρια του Δήμου Χανίων

Για την αποφυγή μετακινήσεων και την ασφάλεια των δημοτών όλα τα Γήπεδα και τα Γυμναστήρια του Δήμου θα παραμείνουν κλειστά σήμερα, Δευτέρα 25/2/2019.

Παρακαλούνται τα αθλητικά σωματεία για την ενημέρωση των αθλητών.

Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία

Σε επιφυλακή παραμένουν οι Υπηρεσίες του Δήμου, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού, που έχει εκδοθεί από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (Ε.Μ.Υ.).

Αυτό ανακοινώθηκε από το Αυτοτελές Γραφείο Πολιτικής Προστασίας & Πυροσβεστικού Σταθμού του Δήμου Χανίων.

πηγη:www.neakriti.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.