Δέματα αγάπης για 1.022 συνανθρώπους μας από την Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας


0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 24 Δεκεμβρίου 2019 by energinews (admin)

Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019 ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλος, ενόψει της μεγάλης εορτής των Χριστουγέννων, διένειμε τρόφιμα για 1.022 ενδεείς  συνανθρώπους μας, ενόψει της εορτής των Χριστουγέννων.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Κύριλλος παρέδωσε στους Εφημερίους και τους συνεργάτες τους διάφορα είδη τροφίμων, ως απόσταγμα της χριστιανικής αγάπης και της έμπρακτης αλληλεγγύης της τοπικής Εκκλησίας για τους έχοντες ανάγκη.

Τα τρόφιμα αγοράστηκαν με δαπάνες του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας και θα διανεμηθούν σε 374 οικογένειες απόρων και ενδεών συνανθρώπων μας σε όλη την Μητροπολιτική περιφέρεια της Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας, προκειμένου τις άγιες μέρες των εορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου να μπορέσουν όλοι οι συνάνθρωποί μας να έχουν τα στοιχείωδη για τους ίδιους και για τα μέλη των οικογενειών τους.

Η παραλαβή πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Συσσιτίου του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου πόλεως Σητείας, για τις Ενορίες του Δήμου Σητείας, και στις εγκαταστάσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Ιεραπύτνης και Σητείας, για τις Ενορίες της ευρύτερης περιοχής της Ιεράπετρας.

Οι Εφημέριοι και τα μέλη των Εκκλησιαστικών Συμβουλίων παρέλαβαν τα τρόφιμα (κρέας, γάλα και ζυμαρικά), προκειμένου να διανεμηθούν μαζί με άλλα τρόφιμα που θα προσθέσουν οι Ενορίες στους καταγεγραμμένους ανά Ενορία  αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας.

πηγη:radiolasithi.gr

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.