Γ.Σ. Λιβυκός Ιεράπετρας: Προς τι τόση βιασύνη;


0
(0)

Στις 5/8 λάβαμε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα σε στυλ τελεσίγραφου για την αφαίρεση του αθλητικού εξοπλισμού από το παραλιακό γυμναστήριο  μέσα σε εννέα μέρες. Αιτηθήκαμε αμέσως συνάντηση με τον Δήμαρχο για να συζητήσουμε για το συγκεκριμένο θέμα αναγνωρίζοντας την αξία και τη σημασία του διαλόγου, μια συνάντηση που θα έπρεπε να είχε γίνει με πρωτοβουλία του ίδιου για ένα τέτοιο σοβαρό θέμα.

Είχαμε  τρεις διαδοχικές συναντήσεις  με τον Δήμαρχο (στη μία εξ αυτών ο Δήμαρχος δεν παρέστη) και τους υπαλλήλους της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου. Μετά λύπης μας διαπιστώσαμε τα εξής: δεν υπάρχει συγκεκριμένη χωροθέτηση για την εγκατάσταση του κλειστού προπονητηρίου καθώς τη μια μας είπαν για τη δυτική πλευρά του γηπέδου Βουζουνεράκης που όπως αποδείχτηκε δεν επαρκεί σαν χώρος, μετά το άλλαξαν και μας είπαν για την ανατολική πλευρά του ίδιου γηπέδου. Δυστυχώς και αυτός ο χώρος δεν επαρκεί καθώς δεν έχει ξεκαθαρίσει μεταξύ του Δήμου και των ιδιοκτητών του οικοπέδου το καθεστώς ιδιοκτησίας.

Επισημαίνουμε ότι δύο χρόνια πριν είχαμε λάβει την διαβεβαίωση από τον τότε αρμόδιο αντιδήμαρχο κ.Λουτσέτη  ότι ο σύλλογος θα μετεγκατασταθεί μόλις είναι έτοιμο το νέο προπονητήριο. Παρόλες τις διαβεβαιώσεις όμως αυτή τη στιγμή υπάρχει μια αδικαιολόγητη βιασύνη στο να γκρεμίσουν το παραλιακό γυμναστήριο χωρίς να έχει προβλεφθεί χώρος επαρκής και κατάλληλος για την κατασκευή του νέου. Για την ακρίβεια δε γνωρίζουν καν που θα κατασκευαστεί το νέο προπονητήριο. Τους ενδιαφέρει μόνο να γκρεμιστεί το παραλιακό αδιαφορώντας για τη λειτουργία των δύο σωματείων και της αθλητικής νεολαίας.

Ο Γ.Σ. Ιεράπετρας « Ο Λιβυκός» συναινεί στη μετεγκατάσταση ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ είναι έτοιμο το νέο προπονητήριο.

Η πρόεδρος του Γ.Σ.Ιεράπετρας «Ο Λιβυκός»
Σοφία Σιδηροπούλου

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *