Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ: ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΜΕ, ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΡΑΜΕ


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 7 Νοεμβρίου 2021 by energinews (admin)

Το κρεσέντο αυταρχισμού της Ελληνικής Αστυνομίας συνεχίζεται, αυτή τη φορά εις βάρος όχι απλών πολιτών αλλά συναδέλφων, των εποχικών πυροσβεστών που διαδήλωναν με βασικό αίτημα τη μονιμοποίησή τους και την ενίσχυση του Πυροσβεστικού Σώματος.

Οι εικόνες που όλοι αντικρίσαμε χτες, έξω από το κτίριο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, δεν περιποιούν τιμή σε μία δημοκρατική Πολιτεία. Την αποκλειστική ευθύνη φέρουν οι υπουργοί κύριοι Θεοδωρικάκος και Στυλιανίδης.

Κατ’ επανάληψη, από το βήμα της Βουλής, με ερωτήσεις μου έχω ζητήσει την οικονομική στήριξη και την οργανωτική ενίσχυση των εποχικών πυροσβεστών, με την κυβέρνηση διαρκώς να κωφεύει.

Το ενδιαφέρον της για την Πολιτική Προστασία, η κυβέρνηση το εξαντλεί σε επικοινωνιακές εξαγγελίες και ηχηρές μεταγραφές. Στους ανθρώπους όμως που δίνουν την πραγματική μάχη κάθε καλοκαίρι επιφυλάσσει μόνον αδιαφορία, χημικά και καταστολή.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ: ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ,ΟΧΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑΣ

Απόσπασμα από την συνέντευξη του Μανώλη Χριστοδουλάκη, Γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής στην τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ1 «Επτά» με τη δημοσιογράφο Βάλια Πετούρη

Πάλι η Κυβέρνηση παλινωδεί, πάλι οι δηλώσεις των στελεχών της δημιουργούν σύγχυση και αποδυναμώνουν την προσπάθεια για μαζικό εμβολιασμό των πολιτών.
Επιτέλους να σταματήσουν τα ναι μεν αλλά… Απέτυχαν και οφείλουν να αλλάξουν ρότα.
Έλεγχοι παντού και στις εκκλησίες, επέκταση της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού και για άλλες επαγγελματικές κατηγορίες, αντιμετώπιση του συνωστισμού που απειλεί πάλι τους πολίτες στα μέσα μαζικής μεταφοράς.
Είναι ώρα αποφάσεων, όχι δημοσίων σχέσεων και ψηφοθηρίας.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.