Γ. Δελημπαλταδάκης: Οι αγρότες περιμένουν οφέλη από τον Αγροτικό Σύλλογο Ιεράπετρας και δεν τα έχουν δει


0
(0)

Μια νέα υποψηφιότητα στον αγροτικό συνδικαλισμό της Ιεράπετρας από ένα άνθρωπο με μεγάλη επαγγελματική εμπειρία, που τώρα για πρώτη φορά προσπαθεί να τις εκφράσει μέσω ενός οργανωμένου σχήματος όπως ο Ενιαίος Αγροτικός Σύλλογος Ιεράπετρας, έρχεται από τον Γιώργο Δελημπαλταδάκη, αγρότη που συμμετείχε για δεκαετίες στις λαϊκές αγορές της Αττικής και μέλος στο προηγούμενο ΔΣ του Συλλόγου.

Ο κ. Δελημπαλταδάκης βρέθηκε σήμερα στο Ράδιο Λασίθι και μίλησε για όσα τον έκαναν να θέλει να συμμετάσχει και το πως βλέπει τις αγροτικές ανάγκες της Ιεράπετρας και της δυνατότητες που θα μπορούσε να έχει το επόμενο ΔΣ του Αγροτικού Συλλόγου.

Όπως είπε ο ίδιος θέλει να συμμετέχει στον Αγροτικό Σύλλογο με στόχο να βοηθήσει εμπράκτως στην υλοποίηση δράσεων που θα κάνουν το Σύλλογο δυνατό και αποτελεσματικό. Ο αγροτικός κόσμος θέλει να δει οφέλη από το Σύλλογο, κάτι που δεν  έχει δει τα περασμένα χρόνια, και έτσι τον έχει απαξιώσει. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή είναι γνωστά σε όλους, όμως παρότι υπάρχουν ιδέες, αυτές δεν προχωράνε στην πράξη και εκεί είναι που ο ίδιος θέλει να συμβάλλει με την παρουσία του.

Ο Σύλλογος όπως λέει πρέπει και μπορεί να ασχοληθεί με όλα τα ζητήματα που αφορούν τον αγρότη από το εργοστάσιο στο χωράφι (νάιλον, σπόροι κλπ), και από το χωράφι στο ράφι. Σε αυτό ο ίδιος προτείνει την απασχόληση ενός μόνιμου «τεχνοκράτη» στο Σύλλογο, ένα άνθρωπο που θα ασχολείται καθημερινά με τις ανάγκες που προκύπτουν, θα παρακολουθεί τις εξελίξεις, και θα κάνει ανάλογες εισηγήσεις στο Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο θα αναλαμβάνει την υλοποίηση τους.

Ακούστε αναλυτικά:(εδώ)

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.