Γ. Γαϊτάνης: Ο Βορίδης άφησε εκκρεμότητες, θα ζητήσουμε άμεσα συνάντηση με το νέο Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 5 Ιανουαρίου 2021 by energinews (admin)

Nέα δεδομένα για όλο τον αγροτικό κόσμο της χώρας ισχύουν από χθες, με την αλλαγή της ηγεσίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, την μετακίνηση του Μάκη Βορίδη και τον Σπήλιο Λιβανό να αναλαμβάνει πλέον υπουργικά καθήκοντα.

Ο πρόεδρος του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας κ. Γαϊτάνης μίλησε σήμερα στο Ράδιο Λασίθι για το νέο αυτό καθεστώς που από σήμερα έχουν να διαχειριστούν όλοι οι αγροτικοί σύλλογοι της χώρας.

Πρώτο μέλημα του Συλλόγου όπως είπε, είναι να υπάρξει άμεση ενημέρωση του νέου Υπουργού, τόσο για τα διαχρονικά αιτήματα του Συλλόγου, όσο και για τις εκκρεμότητες που υπάρχουν. Αυτή τη στιγμή όπως είπε ο κ. Γαϊτάνης, όλοι οι σχετικοί φορείς της χώρας θα θελήσουν ανάλογες επαφές, όμως ο Σύλλογος της Ιεράπετρας άμεσα θα ζητήσει συνάντηση με το νέο Υπουργό, ώστε να κανονιστεί μια επαφή το συντομότερο δυνατό.

Τα ζητήματα των επιπρόσθετων ενισχύσεων για τις επιπτώσεις από τον κορωνοϊό που έμειναν στη μέση, ζητήματα φορολογίας αγροτών, και άλλα πολλά θέματα είναι αυτά που θα συζητηθούν τόσο στη σημερινή συνεδρίαση του Συλλόγου, αλλά θα είναι και τα βασικά θέματα που θα τεθούν στο νέο Υπουργό.

Ο κ. Γαϊτάνης τόνισε πως ο νέος Υπουργός μπορεί να μην έχει αγροτικές γνώσεις, όμως δεν είναι αυτό το βασικό στοιχείο που θα κρίνει το έργο του αλλά το κατά πόσο έχει όρεξη να ασχοληθεί εμπράκτως με τα νέα του καθήκοντα, να μάθει και να βοηθήσει πραγματικά τον αγροτικό κόσμο της χώρας.

Παράλληλα ο κ. Γαϊτάνης τόνισε πως ο Ενιαίος Αγροτικός Σύλλογος θα επιδιώξει σύντομα και μια επαφή με τους άλλους νόμιμους αγροτικούς συλλόγους της Κρήτης, με τους οποίους ήδη υπάρχει μια πολύ καλή συνεργασία, ώστε μέσα από τη συζήτηση να συντονιστούμε και να διεκδικηθούν με τον καλύτερο τρόπο όλα τα κοινά αιτήματα της Κρήτης.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.