Γ. Βαρδακης: Τεράστιες οι επιπτώσεις της χρεωκοπίας της thomas cook- στον αέρα κάθε Προγραμματισμός


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 23 Σεπτεμβρίου 2019 by energinews (admin)

Tη δική του εικόνα για μια χρεωκοπία που θα έχει μεγάλες και παγκόσμιες επιπτώσεις στον τουρισμό, επηρεάζει άμεσα ολόκληρη την Κρήτη όσο μίλησε ο πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων Νοτιοανατολικής Κρήτης Γιώργος Βαρδάκης στο Ράδιο Λασίθι.

Μια εταιρία κολοσσός, για την οποία όπως είπε ήταν γνωστά εδώ και χρόνια τα προβλήματα που είχε όμως πάντα βρισκόταν μια λύση, κάτι που τελικά αυτή την φορά αποδείχθηκε πως δεν έγινε και έτσι ήρθε η χρεωκοπία που ανακοινώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Οι επιπτώσεις όπως είπε μπορεί να είναι τρομακτικές για την Κρήτη, αφού μια χρεωκοπία τέτοιου μεγέθους επηρεάζει μια μια σειρά θυγατρικών εταιριών αλλά και συνεργαζόμενων με την Τhomas Cook, σε μια σειρά από επαγγελματικούς κλάδους.

Αυτή τη στιγμή όπως λέει πέρα από τις άμεσες επιπτώσεις που θα έχουν όσοι συνεργάζονται με την εταιρία, έχει ανατραπεί και ο προγραμματισμός της επόμενης σεζόν αφού, οι συμφωνίες που έχουν ήδη κλειστεί είναι στον αέρα.

Πλέον όλοι οι ανταγωνιστές της Thomas Cook, πρόκειται να κινηθούν και να διεκδικήσουν κομμάτι της αγοράς κάτι που θα αλλάξει όσα γνώριζαν πολλοί επαγγελματίες που είχαν χρόνιες συνεργασίες με την Thomas Cook.

Η Ιεράπετρα, όπως και όλο το Λασίθι και συνολικά η Κρήτη, επηρεάζεται άμεσα από τις εξελίξεις αυτές αφού στην περιοχή μας, πέρα απ’ αυτούς που συνεργάζονται άμεσα με την Thomas Cook, υπάρχουν πολλοί που έχουν σχέσεις με συνεργαζόμενες και θυγατρικές της εταιρίες.

πηγη:radiolasithi.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.