Γ. Ασπραδάκης: Αν βοηθήσει ο καιρός σε ένα μήνα θα είναι έτοιμη η νέα παραλία πλάτους 25 μέτρων στην Ιεράπετρα


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 23 Μαΐου 2023 by manos (ceo)-admin

Με προβλήματα συνεχίζεται το έργο προσάμμωσης και δημιουργίας της νέας παραλίας στο κέντρο της Ιεράπετρας μετά την τελευταία κακοκαιρία η οποία είχε σαν αποτέλεσμα να αλλοιωθεί ο «διάδρομος» που κατασκευαζόταν τις τελευταίες εβδομάδες.

Όπως λέει στο Ράδιο Λασίθι ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιώργος Ασπραδάκης το έργο θα συνεχιστεί όπως είχε ξεκινήσει, με τον εργολάβο να έχει σχεδόν ολοκληρώσει το έργο που κάνει με τα φορτηγά, και το επόμενο διάστημα αναμένεται να φτάσει και η ειδική αντλία με την οποία θα γίνει η προσάμμωση και διαμόρφωση της παραλίας. Παράλληλα θα απομακρυνθούν από τον εργολάβο και όλες οι πέτρες και τα βράχια τα οποία έχουν κάνει την εμφάνισή τους τις τελευταίες μέρες.

Τελικός στόχος είναι η δημιουργία μιας παραλίας πλάτους 25 μέτρων και μήκους 333 μέτρων η οποία θα έχει και αντιδιαβρωτικό ρόλο πέρα από την όποια αξιοποίηση θα προκύψει μέσα στο καλοκαίρι.

Τα νέα χρονικά δεδομένα και εφόσον δεν υπάρξει νέα καθυστέρηση από τον καιρό δείχνουν πως σε ένα μήνα από σήμερα το έργο θα έχει ολοκληρωθεί πλήρως.

1

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.