Γ. Ανδρουλάκης: Στόχος να αναδείξουμε τον πολιτισμό και να προετοιμάσουμε το Λασίθι της επόμενης δεκαετίας

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 7 Ιουνίου 2022 by energinews (admin)

Μια νέα σελίδα για το νομό Λασιθίου άνοιξε χθες από τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη ο οποίος επέλεξε τον περιφερειακό σύμβουλο Γιάννη Ανδρουλάκη ως το νέο αντιπεριφερειάρχη του νομού, ο οποίο αντικαθιστά τον Γιάννη Γουλιδάκη ο οποίος προετοιμάζει πλέον το μέλλον του είτε στις εθνικές είτε στις δημοτικές εκλογές της Ιεράπετρας.

Ο νέος αντιπεριφερειάρχης μίλησε σήμερα στο Ράδιο Λασίθι και αφού ευχαρίστησε τον Σ. Αρναουτάκη για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο του αλλά και τον Γ. Γουλιδάκη με τον οποίο είχαν στενή συνεργασία, τόνισε πως στόχος του είναι να συνεχίσει το επιτυχημένο έργο που έχει γίνει και να συνεχίσει το στρατηγικό σχέδιο που υπάρχει για το Λασίθι.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να συμβεί αυτό είναι να υπάρχει μια πολυεπίπεδη συνεργασία με όλους τους τοπικούς και κρατικούς φορείς και υπηρεσίες και μαζί με την καθημερινή εργασία στην αντιπεριφέρεια, αυτό έχει σκοπό να κάνει ο ίδιος.

Ο καθένας, τόνισε, μπορεί να έχει τις προσωπικές του απόψεις για το πως πρέπει να προχωρήσουν κάποια πράγματα στο νομό, όμως αυτές θα πρέπει να εντάσσονται σε ένα συνολικό πλάνο για όλο το νομό που θα φροντίζει τόσο να αντιμετωπίζει προβλήματα της καθημερινότητας αλλά και να προετοιμάζει το Λασίθι για την επόμενη δεκαετία.

Τέλος ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε πως προσωπικό του στοίχημα είναι να αναδείξει περισσότερο τον πλούσιο πολιτισμό του Λασιθίου ο οποίος μπορεί και πρέπει να παίξει ρόλο στην ανάπτυξη του νομού.

3

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.