Γόνιμη και ουσιαστική η συνάντηση του Δημάρχου Αγίου Νικολάου με Χρυσοχοϊδη και Καραμαλάκη


0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 27 Οκτωβρίου 2020 by manos (seo)-admin

Γόνιμη και εποικοδομητική, χαρακτήρισε την συνάντηση που είχε σήμερα (27/10) στην Αθήνα, με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη , τον Γ.Γ του Υπουργείου και τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ αντιστράτηγο κ. Μιχάλη Καραμαλάκη, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός.

Κατά την συνάντηση, διευκρινίστηκαν οι λεπτομέρειες αναφορικά με την αξιοποίηση της οικοπεδικής έκτασης στην περιοχή Γλύμματα, η οποία θα διατεθεί από τον Δήμο, για την στέγαση των αναγκών της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Λασιθίου, της Π.Υ Αγίου Νικολάου, αλλά και των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου.

Όπως έκανε γνωστό μετά το πέρας της σύσκεψης, ο Δήμαρχος κ. Αντώνης Ζερβός, διεφάνει ξεκάθαρα, η πολιτική βούληση της ηγεσίας του αρμόδιου υπουργείου, ώστε ν΄ αντιμετωπιστούν ζητήματα που σχετίζονται με τον τρόπο παραχώρησης του ακινήτου, χρήσεων γης, αλλά και νομικά θέματα, ενώ το επίμαχο σημείο, αναφορικά με την εξασφάλιση χρηματοδότησης για την υλοποίηση της κτιριακής υποδομής στο εν λόγω ακίνητο, αναμένεται να προχωρήσει στο πλαίσιο ειδικού σχεδιασμού, με την Σύμπραξη Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ) για την παραγωγή χωρίς χρονοτριβή του έργου.

Επίσης σύμφωνα με τις δεσμεύσεις που ανέλαβε ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ κ. Μιχ. Καραμαλάκης, έως το τέλος Νοεμβρίου, θα καταστεί δυνατή η μετάθεση δέκα αστυνομικών, ώστε να επαναλειτουργήσει το Αστυνομικό Τμήμα Νεάπολης, χωρίς να χρειαστεί η μετακίνηση υπηρετούντων αστυνομικών από υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου.

 

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.