Γυναίκα έπεσε στο κενό από το άγαλμα του Βενιζέλου


0
(0)

Έπεσε από πολύ μεγάλο ύψος στη Λεωφόρο Ικάρου

Το περιστατικό συνέβη στις 3 το μεσημέρι της Κυριακής και, όπως είναι φυσικό, προκλήθηκε αναστάτωση στο κέντρο της πόλης, ενώ αυτόπτες μάρτυρες κάλεσαν το ΕΚΑΒ, το οποίο και τη μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, που εφημερεύει.

Όπως ανέφερε ο κ. Ιωάννης Φανουργιάκης, Αναληρωτής Διοικητής του ΠΑΓΝΗ, η γυναίκα είναι πολυτραυματίας και συγκεκριμένα έχει τραύματα στο πόδι, στο θώρακα και στη σπονδυλική στήλη.

Μάλιστα, αφότου έγιναν οι απαραίτητες απεικονιστικές εξετάσεις στην τραυματία, το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου αποφάσισε να προχωρήσει σε χειρουργική επέμβαση από τους ορθοπεδικούς του νοσοκομείου, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα τραύματά της.

Σημειώνεται πως έρευνα για τα αίτια της πτώσης της στο κενό, διενεργούν οι αστυνομικές Αρχές.

Το σημείο που έπεσε η γυναίκα:

Το συγκεκριμένο περιστατικό – το οποίο, δυστυχώς, δεν είναι ασυνήθιστο – φέρνει στο προσκήνιο το ζήτημα της απουσίας προστατευτικών κιγκλιδωμάτων στο συγκεκριμένο σημείο – όπως επίσης και στο μεγαλύτερο μήκος των Ενετικών Τειχών – γεγονός που καθιστά άκρως επικίνδυνα τα Ενετικά Τείχη του Ηρακλείου.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που τουρίστες, ακόμη και παιδιά κάθονται στα Τείχη, «μια ανάσα» από το κενό, με τα μέτρα προστασίας, ωστόσο, να εξακολουθούν να είναι ανύπαρκτα από πλευράς αρμοδίων φορέων.

πηγη:www.neakriti.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.