Γλυκά Νερά: Ολοκληρώθηκε η απολογία του 32χρονου – Τα αιτήματα του


0
(0)

Η απολογία του 32χρονου για τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά άρχισε με δύο ώρες καθυστέρηση, καθώς προσκομίστηκαν κάποια νέα στοιχεία ενώπιον της Δικαιοσύνης (από τα εγκληματολογικά εργαστήρια) και ο δικηγόρος του ζήτησε χρόνο για να τα εξετάσει πριν την απολογία.

Τουλάχιστον τέσσερις ώρες χρειάστηκε μπροστά στον ανακριτή ο 32χρονος καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για να ολοκληρώσει την απολογία του.

Ο καθ’ ομολογία δολοφόνος της Καρολάιν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά δέχθηκε καταιγισμό ερωτήσεων από τον ανακριτή, με τον Χαράλαμπο Αναγνωστόπουλο να προβάλλει ισχυρισμούς που δεν συμφωνούν με στοιχεία της δικογραφίας.

Αναμένεται στην συνέχεια ο αρμόδιος εισαγγελέας να ολοκληρώσει τη μελέτη της δικογραφίας και να ακολουθήσει διάσκεψη με τον ανακριτή σχετικά με την περαιτέρω ποινική του μεταχείριση.

Ο 32χρονος πιλότος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έφτασε στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο, με ισχυρή αστυνομική συνοδεία στις 9:00 το πρωί και υπό τις αποδοκιμασίες συγκεντρωμένων. Μάλιστα, κοιτούσε με ψυχρό ύφος τις κάμερες και δεν έσκυψε στιγμή το κεφάλι του. Το ίδιο ύφος είχε επιδείξει κατά το προηγούμενο διάστημα, όταν δηλαδή μεταφέρθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων, για να ζητήσει να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί.

Τα αιτήματα του 32χρονου

Δύο αιτήματα έχει υποβάλει ταυτόχρονα με την απολογία του ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

  1. Το πρώτο αφορά σε πραγματογνωμοσύνη στην κάμερα που βρισκόταν στο ισόγειο του σπιτιού, προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής ώρα που αφαιρέθηκε η κάρτα sim.
  2. Το δεύτερο αίτημα αφορά στην κλήση μαρτύρων από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού προκειμένου να δώσουν την πλήρη εικόνα για την σχέση μεταξύ τους.

Ζήτησε, μάλιστα, συγγνώμη που κατέστρεψε δύο οικογένειες και το μέλλον του παιδιού του.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.