Γκρέμισμα τοίχου στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας για τη δημιουργία νέας πύλης ασθενοφόρων [βίντεο]


Τελευταία ενημέρωση 16 Οκτωβρίου 2021 by manos (ceo)-admin

Μέρα με αρκετά έργα είναι η σημερινή για το Νοσοκομείο της Ιεράπετρας αφού γκρεμίστηκε, τελικά, τμήμα του βόρειου τοιχείου επί της οδού Μαμουνάκη, ώστε να δημιουργηθεί νέα πύλη απ’ την οποία θα εισέρχονται τα ασθενοφόρα εντός του Νοσοκομείου.

Κάτι το οποίο σχεδίαζε εδώ και καιρό ο αναπληρωτής Διοικητής κ. Καλλιονάκης, ο οποίος μιλώντας στο Ράδιο Λασίθι, ανέφερε πως οι σημερινές εργασίες γίνονται με πλήρη νομιμότητα και έχοντας εξασφαλίσει όλες τις απαραίτητες άδειες.

Το σημείο της νέας εισόδου, όπου μελλοντικά θα τοποθετηθεί και σκέπαστρο, βοηθά όπως λέει ο διοικητής στην γρηγορότερη άφιξη και αναχώρηση ασθενών από το Νοσοκομείο, αφού η πίσω πλευρά βρίσκεται σχεδόν σε άμεση σύνδεση με τον περιφερειακό δρόμο της πόλης, ενώ δεν θα απαιτείται επιπλέον χρόνος για να ανοίξει η πύλη, όπως συμβαίνει σήμερα.

Παράλληλα, τόνισε πως με αυτή την κίνηση αναβαθμίζεται συνολικά το Νοσοκομείο, το οποίο νομικά λειτουργεί ως ένα μεγάλο Κέντρο Υγείας, ώστε να μπορέσει να αποκτήσει ξανά την ιδιότητα του Νοσοκομείου, κάτι που για να γίνει, μεταξύ άλλων, απαιτεί ξεχωριστές εισόδους για ασθενείς, για έκτακτα περιστατικά και για ασθενοφόρα, το οποίο πλέον θα είναι εφικτό. Για τον ίδιο λόγο, όπως είπε, έχει γίνει εφικτό να νομιμοποιηθούν όλα τα αυθαίρετα κτίσματα και κατασκευές που υπάρχουν εντός του Νοσοκομείου από το 2010 και έτσι πλέον κάθε σημείο της δομής είναι νόμιμο.

Το μόνο πρόβλημα στην όλη υπόθεση της νέας εισόδου είναι πως δεν υπάρχουν τα απαιτούμενα χρήματα για να ολοκληρωθεί αμέσως το έργο της νέας εισόδου, με τον κ. Καλλιονάκη να είναι αισιόδοξος ότι θα καταφέρει να βρει τα απαιτούμενα χρήματα ώστε το έργο να έχει τελειώσει μέσα στο επόμενο εξάμηνο.

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 5 / 5. Πλήθος ψήφων 1

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.