Γιώργος Λιάγκας για Πάτερ Αντώνιο: Λυπάμαι που κρύβεσαι 3-4 μέρες τώρα


Reading time: 2 Minutes

Τελευταία ενημέρωση 22 Νοεμβρίου 2022 by energinews (admin)

Συγκλονίζει η αποκάλυψη για την Κιβωτό του Κόσμου που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του Πρωινού το πρωινό της Δευτέρας.

Ο Γιώργος Λιάγκας μιλώντας για την Κιβωτό του Κόσμου είπε: «Έπιασε τα γεννητικά του όργανα μέσα στο μπάνιο, ωραίο το βραδινό μπάνιο; Τι δουλειά έχει ένα κορυφαίο στέλεχος μίας τέτοιας δομής να πάει για βραδινό μπάνιο; Τι είναι; Εκδρομή πενταήμερη; Τι πράγματα είναι αυτά;

Θα πω και κάτι ακόμα, για να το καταλάβετε. Το κορυφαίο στέλεχος με τον νυν 19χρονο καταγγέλλεται ότι είχε σεξουαλική επαφή. Δεν μιλάμε για ασέλγεια. Η ασέλγεια είναι “πιάνω τα γεννητικά όργανα στο μαγιό”, υπάρχει κατάθεση που μιλάει για σεξουαλική επαφή. Ξεκάθαρα», ανέφερε.

«Να το πω για πρώτη φορά, σεξουαλική επαφή του κορυφαίου στελέχους της δομής με τον νυν 19χρονο, τότε ανήλικο. Όταν έρχεσαι σε σεξουαλική επαφή με ανήλικο… Και μην ξεκινήσουμε, αν φτάσουμε στη Δικαιοσύνη, αν υπήρχε ή όχι συναίνεση… Ήταν 15,5 ετών -16 χρονών, μην πω τώρα σε ποιον αναφέρομαι…», είπε ο παρουσιαστής.

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής έκανε προσωπική αναφορά στον πατέρα Αντώνιο και μίλησε για την προσωπική τους σχέση εδώ και πολλά χρόνια, ενώ αποκάλυψε ότι πλέον, δεν μπορεί να τον βρει τα τηλέφωνό.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας, ο πάτερ Αντώνιος «κρύβεται», ενώ ο ίδιος «δεν έπεσε από τα σύννεφα» με τα όσα βλέπουν τώρα το φως της δημοσιότητας.

«Εγώ σήμερα θα διατυπώσω στον πατέρα Αντώνιο καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπομπής πάρα πολλά ερωτήματα» είπε στην έναρξή της εκπομπής και συνέχισε: «Γνωριζόμαστε χρόνια, από τότε που μ’ έπαιρνες προσωπικά εσύ τηλέφωνο να έρθω να καλύψω ως νεαρός ρεπόρτερ τότε στο Alter που έπαιζες μπάσκετ με παιδάκια μέχρι το τηλεφώνημά σου πριν 2-3 χρόνια, όταν ήρθα ως κεντρικός παρουσιαστής στα εγκαίνια της νέας μονάδας στον Κολωνό».

«Λυπάμαι που εδώ και 3-4 μέρες κρύβεσαι και δεν σηκώνεις και τα τηλέφωνα. Αλλάζουν οι άνθρωποι, τους αλλάζουν οι καταστάσεις. Κάτι είχαμε καταλάβει. Για να μην πέφτουμε απ’ τα σύννεφα, διότι εγώ δεν έπεσα από τα σύννεφα όπως όλη η Ελλάδα. Αλλά αν δεν έχουμε αποδείξεις και τεκμήρια, καταλαβαίνουμε αλλαγές συμπεριφορών και γι’ αυτό θα μιλήσω κι εγώ σήμερα», πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας, ενώ ο Τάσος Τεργιάκης αποκάλυψε ότι ένα κορυφαίο στέλεχος της ΜΚΟ αναμένεται να κληθεί για ανωμοτί κατάθεση μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε.

«Να σε ενημερώσω, μιας και δεν μου σηκώνεις τώρα τα τηλέφωνα, ότι κορυφαίος εκκλησιαστικός φορέας μου είπε για εσένα το εξής: όποιος κατουράει στη θάλασσα, το βρίσκει στο αλάτι», είπε αργότερα ο παρουσιαστής σε προσωπική αναφορά στον πατέρα Αντώνιο.

Πώς συνδέεται η υπόθεση της 12χρονης στα Σεπόλια με την Κιβωτό του Κόσμου
Νωρίτερα σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας έκανε γνωστό τον τρόπο που συνδέεται η υπόθεση της 12χρονης στα Σεπόλια με την υπόθεση της Κιβωτού και του πάτερ Αντώνιου.

Στην εκπομπή μίλησε η γιαγιά της ανήλικης, η οποία εξομολογήθηκε ότι ο αδερφός της 12χρονης πήγε στη δομή της Κιβωτού, ωστόσο η εμπειρία του ήταν τραυματική, καθώς ο πάτερ Αντώνιος τον έβριζε, τον κλώτσαγε, τον χτύπαγε, όπως και τα υπόλοιπα παιδάκια.

11

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.