ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΥΛΚΙΩΤΗΣ: ΟΙ ΕΚΚΡΕΜΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΒΑΣΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 23 Μαΐου 2022 by manos (seo)-admin

O Υπουργός Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, που συχνά επικαλείται την Ευρώπη και τις βέλτιστες ευρωπαϊκές πρακτικές, καταργεί ρητά ένα κατοχυρωμένο από το ενωσιακό δίκαιο δικαίωμα, προβάλλοντας νομικά και διοικητικά έωλους ισχυρισμούς.

Με πρόσχημα την επιτάχυνση της έκδοσης συντάξεων και την ώρα που αποτελεί ζητούμενο η ψηφιοποίηση του ασφαλιστικού ιστορικού κάθε ασφαλισμένου και η πλήρης ενοποίηση της βάσης των ασφαλιστικών δεδομένων του e-ΕΦΚΑ, η ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας εισηγείται με τροπολογία την κατάργηση του δικαιώματος του υποψήφιου συνταξιούχου σε προηγούμενη ακρόαση όταν πρόκειται να εκδοθεί απορριπτική απόφαση επί αίτησης συνταξιοδότησης.

Η ενέργεια αυτή αποτελεί ευθεία παραβίαση κατοχυρωμένων δικαιωμάτων και σκοπεύει στην επαλήθευση του παραπειστικού ισχυρισμού του Υπουργείου περί μείωσης των εκκρεμών συντάξεων.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ, ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 24/5

Αύριο Τρίτη 24 Μαΐου 2022 και ώρα 20.30, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, θα μιλήσει στην παρουσίαση του βιβλίου των εκδόσεων Καστανιώτη «Η δύναμη της αγάπης» του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών & Μουσικής Β. & Μ. Θεοχαράκη.

 

2

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.