Γιορτές και… βλέπουμε για τον Αγροτικό Σύλλογο Ιεράπετρας


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 23 Δεκεμβρίου 2019 by energinews (admin)

Χωρίς αποτέλεσμα έληξε και η χθεσινή προσπάθεια για συνέλευση στον Ενιαίο Αγροτικό Σύλλογο της Ιεράπετρας, αφού για άλλη μια φορά δεν υπήρξε απαρτία, μέσα σε μια περίοδο έντονης αντιπαράθεσης σχετικά με την νομιμότητα των αποφάσεων και τη γενικότερη συγκρότηση και ύπαρξη του Διοικητικού Συμβουλίου και κατ’ επέκταση του ίδιου του Συλλόγου.

Χθες σε άλλη μια έντονη συνέλευση έγινε για μια ακόμα φορά φανερό πως δεν μπορεί να υπάρξει συνεννόηση μεταξύ των δύο πλευρών με την Κ. Τσικαλουδάκη να ζητά την συγκρότηση ΔΣ με αντικατάσταση των μελών, και την πλευρά Μ. Μαλλιωτάκη να μην δέχεται τη νομιμοποίηση καμίας απόφασης και να ζητά νέες εκλογές έχοντας προσφύγει στο Πρωτοδικείο, αφού λόγω των παραιτήσεων δεν υφίσταται νόμιμο διοικητικό συμβούλιο.

Πλέον με την προσφυγή στο Πρωτοδικείο να εκκρεμεί για εκδίκαση στις αρχές Φεβρουαρίου, νέα προσπάθεια για γενική συνέλευση θα γίνει μετά τις γιορτές.

Για το θέμα μίλησε τόσο η κα Τσικαλουδάκη, όσο και ο Μ. Μαλλιωτάκης, αλλά και ο Δ. Μαρκάκης και ο Γ. ΓαΪτανάκης που βρέθηκαν στη γενική συνέλευση.

πηγη:radiolasithi.gr

1

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.