«Για μια καλύτερη διακυβέρνηση στη Μεσόγειο»-Πολιτική συζήτηση και θεματικά εργαστήρια διοργανώνει η Περιφέρεια Κρήτης στις Βρυξέλλες στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Πόλεων και Περιφερειών 2019


0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 8 Οκτωβρίου 2019 by energinews (admin)

Η Περιφέρεια Κρήτης συμμετέχοντας ενεργά στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Περιφερειών και Πόλεων 2019 που ξεκίνησε στις Βρυξέλλες, διοργανώνει Θεματικά Εργαστήρια με αντικείμενο, έργα και δράσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης με επίκεντρο τις Περιφέρειες καθώς και τις μελλοντικές πολιτικές της Ένωσης στον Μεσογειακό χώρο και την περιφερειακή πολιτική.
Μάλιστα απόψε, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, θα συμμετέχει στο πάνελ της πολιτικής συζήτησης που θα γίνει στα πλαίσια του πρώτου εργαστηρίου που διοργανώνει η Περιφέρεια Κρήτης.
Το πρώτο Συμμετοχικό Εργαστήριο θα έχει τίτλο «PANORAMED-Συνεργαζόμαστε προς μια καλύτερη διακυβέρνηση στη Μεσόγειο» και θα ξεκινήσει στις 15:30 (τοπική ώρα) στην Επιτροπή των Περιφερειών, (Rue Van Maerlant 2, Αίθουσα JDE VM1).
Με αντικείμενο την καλύτερη διακυβέρνηση στη Μεσόγειο, πολιτικοί εκπρόσωποι Περιφερειών της Μεσογείου, μαζί με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, ανταλλάσσουν απόψεις για τις προτεραιότητες της επόμενης μέρας στον Μεσογειακό χώρο, με επίκεντρο την τοπική και περιφερειακή ανάπτυξη.
Το δεύτερο σεμινάριο αφορά την «Βιώσιμη Ανάπτυξη στις Τοπικές Αυτοδιοικήσεις» και θα γίνει την Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 15:00, Πλατεία Schuman 14, 8ος όροφος.
Το πρόγραμμα των σεμιναρίων που διοργανώνει η Περιφέρεια Κρήτης ολοκληρώνεται την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019 με το σεμινάριο«Αναπτύσσοντας Εναλλακτικές Μορφές Βιώσιμου Τουρισμού στην Ενδοχώρα της Μεσογείου (17:30) Πλατεία Schuman 14, 8ος όροφος.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.