Γεωτρύπανο στο Φράγμα Μπραμιανών όχι όμως για την προσαγωγό διώρυγα [εικόνες]

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 6 Νοεμβρίου 2019 by energinews (admin)

Στο φράγμα Μπραμιανών βρίσκεται από την περασμένη Δευτέρα, ομάδα γεωλόγων και μελετητών μαζί με γεωτρύπανο, έχοντας προκαλέσει αρκετές απορίες σε κόσμο που τους έχει δει.

Πρόκειται μηχανικούς που κάνουν κάποιες απαραίτητες συμπληρωματικές μετρήσεις υπεδάφους για την κατασκευή γεφυρών και τεχνικές εργασίες ώστε να συμπληρωθούν οι μελέτες των 14 συμπληρωματικών έργων στο Φράγμα Μπραμιανών των αντιπλημμυρικών της Γρα Λυγιάς αλλά και στο φράγμα των Μύθων το οποίο προβλέπεται να κατασκευαστεί.

Μετρήσεις που αφορούν τόσο στις μελέτες καλλωπισμό των περιοχών περιμετρικά του φράγματος, τις βελτιώσεις του ταμιευτήρα,  και οι οποίες γίνονται από τη Δευτέρα σε σημεία του δρόμου περιμετρικά του φράγματος, ενώ στη συνέχεια θα γίνουν και στα σημεία κατασκευής του μικρού φράγματος των Μύθων.

Οι μελετητές έχουν συνεργασία με τον ΤΟΕΒ Ιεράπετρας, ο οποίος όπως λέει ο πρόεδρος κ. Παπαδάκης έχει δώσει παροχή νερού που χρειάζεται για τη λειτουργία των γεωτρυπάνων, ώστε γρήγορα να προχωρήσει η μελετητική διαδικασία.

πηγη:radiolasithi.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.