Γενική συνέλευση στον Αγροτικό Σύλλογο εν μέσω…. νομικής διαμάχης


0
(0)

«Με αφορμή τις παραιτήσεις των νεοεκλεγέντων μελών, από το Δ.Σ. του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου καλεί με ανακοίνωσή του, τα μέλη του σε γενική συνέλευση προκειμένου να γίνει η αντικατάστασή τους, όπως ορίζει το καταστατικό του. Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου και ώρα 18:30.»

Αυτή είναι η ανακοίνωση που εξέδωσε χθες το βράδυ ο Αγροτικός Σύλλογος Ιεράπετρας και η Κατερίνα Τσικαλουδάκη ως πρόεδρος, μετά και την έγγραφη απάντηση από δικηγόρο που έχει λάβει, στην οποία δίνεται μια απάντηση στην διαφωνία που υπάρχει μεταξύ της ίδιας και άλλων μελών.

Το πόρισμα του δικηγόρου, καταλήγει στο συμπέρασμα πως μετά τις 4 παραιτήσεις των μελών του ΔΣ, τα υπόλοιπα 3 μέλη έχουν δικαίωμα να συνεχίσουν και να ορίσουν αντικαταστάτες για αυτούς που παραιτήθηκαν.

Η Κατερίνα Τσικαλουδάκη, μιλώντας στο Ράδιο Λασίθι, τόνισε πως στη συνέλευση θα συζητηθούν όλα τα θέματα που υπάρχουν, και όσοι έχουν αμφοβολίες για τη διαδικασία μπορούν να θέσουν τα θέματά τους.

Από την άλλη πλευρά πάντως, εκφράζονται ξεκάθαρες διαφωνίες σχετικά με τη διαδικασία αυτή στην οποία κατέληξε ο δικηγόρος για αντικατάσταση των παραιτηθέντων και συνεχίζει να προβάλλεται το αίτημα για εκ νέου διενέργεια εκλογών.

πηγη:radiolasithi.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.