Γέφυρα συνεργασίας Ουγγαρίας και Κρήτης στην συνάντηση Στ. Αρναουτάκη με τον Ούγγρο Πρέσβη και τον νέο επίτιμο πρόξενο Πάρη Επιτροπάκη

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 2 Δεκεμβρίου 2019 by energinews (admin)

Στην ενίσχυση των σχέσεων και της συνεργασίας μας με την Ουγγαρία στον εμπορικό-επιχειρηματικό -τουριστικό τομέα αναφέρθηκε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, μιλώντας στην Βασιλική του Αγίου Μάρκου στην τελετή αναγόρευσης του Περίανδρου (Πάρη) Επιτροπάκη σε επίτιμο πρόξενο της Ουγγρικής Δημοκρατίας στην Κρήτη, παρόντος του Ούγγρου πρέσβη Έρικ Χάουπτ, του Ούγγρου προξένου στην Ελλάδα Λάσλο Σόλτατιτς, Αρχών, τοπικών φορέων και πολιτών. Παράλληλα στην ίδια τελετή αλλά και σε συνάντηση του Περιφερειάρχη με τους Ούγγρους Πρέσβη, Πρόξενο, και τον νέο επίτιμο πρόξενο στην Κρήτη, ο κ. Αρναουτάκης καλωσόρισε θερμά τούς κ.κ. Χάουπτ, Σόλτατιτς, ευχήθηκε στον κ. Επιτροπάκη επιτυχία στο έργο του, ενώ εκφράστηκε η κοινή θέληση ενίσχυσης της φιλίας και συνεργασίας της Ουγγαρίας με την Κρήτη στους τομείς της επιχειρηματικότητας, τουρισμού, της προώθησης του Αθλητισμού, κ.α.
Ο νέος επίτιμος πρόξενος ευχαρίστησε τον πρέσβη, τον πρόξενο στην Ελλάδα και την Ουγγρική κυβέρνηση για την τιμή που του γίνεται, τονίζοντας ότι θα εργαστεί για το κοινό καλό και να φανεί αντάξιος των επιλογών τους. Παράλληλα ευχαρίστησε για την παρουσία τους τον Περιφερειάρχη, εκπροσώπους Βουλής ,Ευρωβουλής, Αντιπεριφερειάρχες, επίτιμους προξένους άλλων χωρών, τοπικούς φορείς και πολίτες. Ο νέος πρόξενος Πάρης Επιτροπάκης είναι στέλεχος της Aegean, Πρόεδρος του Αθλητικού Σωματείου ΑΜΕΑ «Τάλως» καθώς και αντιπρόεδρος της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.