Γέννησε χωρίς να το… γνωρίζει – Ο «πελαργός» ήρθε απροσδόκητα στο Βενιζέλειο


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 23 Φεβρουαρίου 2019 by energinews (admin)

Οι πόνοι που ένιωθε ήταν πόνοι τοκετού τελικά

Μια απίστευτη ιστορία, πέρα για πέρα αληθινή διαδραματίστηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο με πρωταγωνίστρια μίας γυναίκα που γέννησε ένα υγιέστατο βρεφάκι χωρίς ωστόσο η ίδια να γνωρίζει ότι ήταν…. έγκυος.

Όλα ξεκίνησαν όταν η γυναίκα ένιωθε έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα και για τον λόγο αυτό έσπευσε στο εφημερεύον νοσοκομείο.

Εκεί όμως έγινε η …. αποκάλυψη, όταν οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η γυναίκα κοιλοπονούσε εξαιτίας όχι κάποιας ενδεχόμενης ασθένειας αλλά λόγω του ότι ήταν έγκυος και μάλιστα σε προχωρημένο στάδιο.

Η ιστορία βέβαια δεν τελειώνει εδώ. Καθώς σύμφωνα και με τα όσα δήλωσε ο Αναπληρωτής Διοικητής του Βενιζέλειου νοσοκομείου κ. Μοσχοβάκης, στο neakriti.gr η γυναίκα όχι απλά εγκυμονούσε, κάτι για το οποίο η ίδια σύμφωνα με τις πληροφορίες διερρήγνυε τα ιμάτια της ότι δεν υπήρχε περίπτωση να κυοφορεί, αλλά ήταν και ετοιμόγεννη…

Ωστόσο αμεσα και εξαιτίας των έντονων πόνων οι γιατροί την οδήγησαν στην αίθουσα των υπερήχων όπου και εκεί έγινε το απροσδόκητο. Οι πόνοι που είχε ήταν πόνοι τοκετού και ως εκ τούτου μέσα σε λίγη ώρα το «θαύμα της ζωής» έγινε πράξη.

Με την καθοριστική βοήθεια των γιατρών η γυναίκα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο βρεφάκι χωρις ούτε και η ίδια προφανώς να μπορεί να συνειδητοποιήσει το τι είχε συμβεί και πώς από την μία στιγμή στην άλλη άλλαξε η ζωή της.

Σε κάθε περίπτωση πλέον η οικογένεια ζει στιγμές ευτυχίας, με τον έρχομό του νέου μέλους, ενώ για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου που έζησε από την μία στιγμή στην άλλη μία αναπάντεχη έκπληξη θα είναι μια ιστορία, που δεν θα ξεχάσει ποτέ αφού ο… πελαργός ήρθε αναπάντεχα.

πηγη:www.neakriti.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.