Γέμισαν οι ΜΕΘ covid στα Χανιά – Μηδέν οι νοσηλευόμενοι στην Ιεράπετρα


0
(0)

Γέμισαν οι κλίνες της ΜΕΘ covid στο γενικό νοσοκομείο Χανίων ”Άγιος Γεώργιος” και τις επόμενες ημέρες πρόκειται να αναπτυχθούν περισσότερες ΜΕΘ προκειμένου να καλυφθούν οι υψηλές ανάγκες λόγω των πολλών κρουσμάτων που έχουν εντοπιστεί το τελευταίο διάστημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε δύο-τρεις ημέρες θα μετατραπούν 6 κλίνες της ΜΕΘ σε κλίνες ΜΕΘ covid μετά τον αυξημένο αριθμό ατόμων, που νοσηλεύονται στις ΜΕΘ των δύο κλινικών covid.

Αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο Χανίων, βρίσκονται 30 άτομα στην κλινική covid ενώ 6 άτομα είναι διασωληνωμένα στη ΜΕΘ. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο κλινικές covid του νοσοκομείου Χανίων, έχουν 50 κλίνες, ενώ οι δύο ΜΕΘ έχουν συνολικά 6 κλίνες, συνεπώς οι ΜΕΘ covid ασφυκτιούν και κρίνεται απαραίτητη η ενίσχυση τους.

Η εικόνα σε όλα τα νοσοκομεία της Κρήτης

Τα άτομα που νοσηλεύονται στις κλινικές covid σε όλα τα νοσοκομεία του νησιού είναι 118, ενώ 24 είναι στις ΜΕΘ covid, τα 21 εκ των οποίων είναι διασωληνωμένα.

Στο Ρέθυμνο 12 άτομα είναι στο νοσοκομείο με κορωνοϊό, εκ των οποίων τα 11 είναι στην κλινική covid και το 1 είναι διασωληνωμένο στη ΜΕΘ.

Στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στο ΠΑΓΝΗ, συνολικά νοσηλεύονται 43 άτομα, 35 από αυτά είναι στην κλινική covid ενώ 8 είναι στις ΜΕΘ covid.
Ταυτόχρονα στο Βενιζέλειο, 48 άτομα είναι στο νοσοκομείο, εκ των οποίων 40 στην κλινική και 8 στη ΜΕΘ διασωληνωμένα.

Στον Άγιο Νικόλαο, 3 άτομα βρίσκονται στο νοσοκομείο, 2 νοσηλεύονται στην κλινική covid και 1 στη ΜΕΘ covid.

Σημειώνεται ότι στη Σητεία, Ιεράπετρα και Νεάπολη δεν υπάρχουν νοσηλευόμενοι στα νοσοκομεία.

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *