Β. Μπινιχάκης: Δεν είμαι εγώ ανεπαρκής, άλλοι είναι που για χρόνια δεν έμαθαν τους κανονισμούς του ΔΣ


0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 28 Νοεμβρίου 2019 by energinews (admin)

Απαντήσεις απέναντι στην κριτική που δέχεται σχετικά με τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου έδωσε στο Ράδιο Λασίθι ο πρόεδρος Βαγγέλης Μπινιχάκης.

Ο κ. Μπινιχάκης αρχικά θέλησε να αναφερθεί στην επιτυχημένη δουλειά που έγινε από όλη την Οικονομική Υπηρεσία στον ισολογισμό του Δήμου, η οποία κρίθηκε πολύ θετικά και από τους ορκωτούς λογιστές που βρέθηκαν χθες στη συνεδρίαση και βέβαια έγινε ομόφωνα αποδεκτή πολύ σύντομα από όλο το Δημοτικό Συμβούλιο.

Η απόφαση των παρατάξεων να μην συμμετέχουν στη σημερινή συνεδρίαση είναι λάθος τόνισε, αφού όλες οι παρατάξεις και οι σύμβουλοι ψηφίστηκαν για να συμμετέχουν στις διαδικασίες και να διαφωνούν αν έτσι πιστεύουν.

Στον χαρακτηρισμό του κ. Πετρά προς τον ίδιο ότι είναι ανεπαρκής ο κ. Μπινιχάκης, ανέφερε πως άλλοι είναι ανεπαρκείς αφού ο ίδιος με μόλις 3 μήνες εντός του Δημοτικού Συμβουλίου προσπαθούσε να διαρκώς να εξηγεί τους κανονισμούς που ισχύουν σε μέλη που είναι για χρόνια δημοτικοί σύμβουλοι.

Όπως είπε, το βασικό θέμα που έχει προκύψει στις συνεδριάσεις είναι πως οι δημοτικοί σύμβουλοι δεν μπορούν να καταλάβουν πως έχουν συγκεκριμένο χρόνο για να τοποθετούνται, ώστε να μπορούν όλοι να μιλούν, όμως ο ίδιος ως πρόεδρος έχει την υποχρέωση να τηρεί τις διαδικασίες.

Ο κ. Μπινιχάκης τόνισε πως σαν πρόεδρος λειτουργεί περισσότερο ως πολίτης και ιδιώτης  και όχι ως πολιτευτής, προσπαθώντας να προχωρούν τα θέματα και οι διαδικασίες, όμως βλέπει πως άλλες πλευρές έχουν πολιτικές σκοπιμότητες και προσπαθούν να βρίσκουν δικαιολογίες για να διακόπτουν τα  θέματα.

πηγη:radiolasithi.gr

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.