«Βόμβα» Σαρίδη: Δεν μπορώ να καταψηφίσω τον προϋπολογισμό – Η αντίδραση της Ενωσης Κεντρώων


Τελευταία ενημέρωση 5 έτη by energinews (admin)

«Βόμβα» μεγατόνων έριξε ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Γιάννης Σαρίδης ο οποίος, σε πλήρη διάσταση με τη γραμμή του κόμματός του, είπε ότι δεν μπορεί να καταψηφίσει τον προϋπολογισμό.

Με μια ομιλία η οποία ερμηνεύθηκε ως άνοιγμα στον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Σαρίδης μίλησε για τρεις λόγους οι οποίοι τον εμποδίζουν να καταψηφίσει τον προύπολογισμό. Ο πρώτος είναι ότι γράφτηκε από ¨Ελληνες και όχι από τους δανειστές, ο δεύτερος ότι αν και είναι ψίχουλα τα όσα δίνει σε κάθε περίπτωση δίνει και ο τρίτος ότι ξεκινά να επουλώνει πληγές και αδικίες βάζοντας τέλος στην κατρακύλά της

“Σας καλώ εξετάσετε πρόταση νόμου μου μήπως μου δώσετε ένα λόγο να πιστέψω στο άνοιγμά σας στο κέντρο που ονειρεύτηκα. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι. Βρίσκομαι δίπλα στο λαό – εκεί ανήκω” είπε ο κ. Σαρίδης δηλώνοντας έτσι τη διάθεσή του να στηρίξει την κυβέρνηση.

Τυχόν αποχώρηση του κ. Σαρίδη από την Ένωση Κεντρώων θα σημάνει αυτομάτως και τη διάλυση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Βασίλη Λεβέντη, η οποία αυτή τη στιγμή αριθμεί πέντε βουλευτές , ακριβώς στο όριο που απαιτεί ο κανονισμός της Βουλής για την ύπαρξη Κ.Ο.

Κύκλοι της Ένωσης Κεντρώων ανέφεραν ότι: Ο Βασίλης Λεβέντης ποτέ δεν προχωρά σε διαγραφές. Όποιος θέλει να διαλύσει την ΚΟ, ας πάρει πάνω του το στίγμα του αποστάτη, όπως τόνιζαν χαρακτηριστικά.

πηγη:real.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.