Βρήκε «φουσκωμένο» πορτοφόλι έξω από κάδο


0
(0)

Αστυνομικός παρέδωσε πορτοφόλι και χρήματα και έγγραφα

Τεράστια ανακούφιση για έναν πολίτη που έχασε το πορτοφόλι γεμάτο χρήματα και προσωπικά έγγραφα και ο οποίος είχε χάσει κάθε ελπίδα να το ξαναβρεί. Όπως ενημερώθηκε το πορτοφόλι του βρέθηκε στο πάνω Κουμ Καπί Χανίων- μια είδηση ανέλπιστη- αλλά ακόμη μεγαλύτερη ήταν η έκπληξή του όταν έμαθε ότι το εντόπισε ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων που παρέδωσε όλο το σεβαστό χρηματικό ποσό.

Το βρήκε αστυνομικός

Όπως σημείωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Χανίων Νίκος Ξανθουδάκης: «περπατούσα το πρωί της Δευτέρας στην περιοχή όταν είδα έξω από κάδο σκουπιδιών και πεσμένο στο δρόμο το πορτοφόλι που ήταν σε καλή κατάσταση. Δεν φαινόταν να το είχε πετάξει κάποιος. Αμέσως ειδοποίησα την Ασφάλεια αν έρθει κάποιος να ζητήσει το συγκεκριμένο πορτοφόλι- καθώς είχε και τα αρχικά του-να γνωρίζουν ότι έχει βρεθεί και θα το παραδώσω».

Όταν ο πολίτης έμαθε την χαρμόσυνη είδηση ήρθε τηλεφωνικά σε επαφή με τον αστυνομικό και τον ευχαρίστησε θερμά. Όπως αναφέρει ο κ. Ξανθουδάκης «ήταν τυχερός μέσα στην ατυχία του καθώς το πορτοφόλι είχε χρήματα και πιστωτικές. Καλό είναι όποιος βρίσκει κάτι που ανήκει σε άλλον, να το παραδίδει…».

Τον αστυνομικό συνεχάρη και η ΕΑΣΥ Χανίων:

Σύμφωνα με την ανακοίνωση: «Πρωινές ώρες της σήμερον (20-01-2020) σε περιοχή της πόλης των Χανίων, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων Νικόλαος Ξανθουδάκης, βρήκε και παρέδωσε στους συναδέλφους μας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, ένα πορτοφόλι περιέχων χρηματικό ποσό, τραπεζικές κάρτες αλλά και προσωπικά έγγραφα του ιδιοκτήτη του.Ο Πρόεδρός μας έπραξε ως επιβάλει η ανθρώπινη, οικογενειακή και υπηρεσιακή του συνείδηση».

πηγη:www.neakriti.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.