Βρέθηκαν οι δύο 11χρονοι μαθητές στην Κύπρο


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 25 Σεπτεμβρίου 2018 by energinews (admin)

Τα παιδιά βρέθηκαν στο διαμέρισμα του δράστη αφυδατωμένα και εμφανώς σοκαρισμένα

Τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης των δύο 11χρονων αγοριών τα οποία αγνοούνταν από το σχολείο Καμάρων στη Λάρνακα.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο Υπουργός Παιδείας, Κώστας Χαμπιαούρης και μεταδίδει η εφημερίδα «Φιλελεύθερος».

Οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν και τον άνθρωπο που απήγαγε τους μαθητές, Θεμιστοκλή Ντόγκλη και Φίλιππο Σταματάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνθρωπος που ειδοποίησε την Αστυνομία ανέφερε ότι ο αδερφός του τον ενημέρωσε πως τα χαρακτηριστικά του δράστη όπως τα έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία προσομοίαζαν με έναν γείτονα.

Επιπλέον του είπε ότι είδε τον φερόμενο δράστη να αλλάζει πινακίδες στο αυτοκίνητό του τις τελευταίες μέρες. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, έμοιαζε με τις περιγραφές που είχαν δοθεί από την Αστυνομία.

Σύμφωνα με τον ίδιο μάρτυρα μόλις έφθασαν στην πολυκατοικία οι δύο αστυνομικοί εισήλθαν στο διαμέρισμα όπου εντόπισαν το δράστη με τα δύο παιδιά.

Εξερχόμενα τους διαμερίσματος τα παιδιά ήταν σοκαρισμένα και αφυδατωμένα, όπως αναφέρει ο «Φιλελεύθερος». Τα παιδιά απομακρύνθηκαν από τον έναν αστυνομικό και ο δεύτερος έμεινε στο διαμέρισμα με το δράστη ο οποίος καθόταν απαθής στον καναπέ και δεν αντιδρούσε.

Τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας προκειμένου να υποβληθούν σε εξετάσεις για προληπτικούς λόγους.

Ο Πρόεδρος της Κύπρου, Νίκος Αναστασιάδης, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: «Συγχαρητήρια στην Αστυνομία Κύπρου, σε όλες τις Αρχές της Δημοκρατίας, για την τιτάνια επιχείρηση αλλά και σε όλους τους πολίτες που με πληροφορίες συνέβαλαν στον εντοπισμό των δύο ανηλίκων. Σας ευχαριστώ από καρδιάς.».

Η Αστυνομία Κύπρου επιβεβαίωσε, παράλληλα, πώς τα παιδιά είναι καλά στην υγεία τους.

πηγη:www.neakriti.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.