Βούτσης: Τα χθεσινά επεισόδια ήταν γενική δοκιμή εισβολής στο Κοινοβούλιο


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 21 Ιανουαρίου 2019 by energinews (admin)

Για οργανωμένο σχέδιο εισβολής στο Κοινοβούλιο μίλησε ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης χαρακτηρίζοντας τα χθεσινά επεισόδια ως πρωτοφανή.

Μιλώντας στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ο Πρόεδρος της Βουλής εξέπεμψε ξεκάθαρο σήμα κινδύνου χαρακτηρίζοντας τα όσα συνέβησαν χθες ως γενική δοκιμή εισβολής στο Κοινοβούλιο, ενώ σε δραματικό ύφος κάλεσε τους δημοσιογράφους να ενημερώσουν τους πολίτες.

“Υπήρξε ταυτόχρονη απόπειρα για εισβολή στο Κοινοβούλιο από πέντε διαφορετικά σημεία. Ήταν πρωτοφανής η προσπάθεια εισβολής στη Βουλή από κάποιους. Δεν αφορά σε όλο τον κόσμοΗ δική μου εντύπωση είναι πως ήταν οργανωμένη. Μαζεύτηκαν εκατονταδες κιλά από μάρμαρα, ξύλα και σίδερα. Αλλαζαν οι διμοιρίες διότι υποχωρούσαν λογω τραυματισμών των αστυνομικών. Παλαιότερα είχαμε δοκιμή. Αυτό που έγινε χθες ήταν μια γενική δοκιμή. Πριν να γίνει καμία κατάσταση που δεν θα μπορούμε να την προλάβουμε δηλαδή να μπουν άνθρωποι μέσα να τα ξέρουμε. Τουλάχιστον να τα ξέρουμε και να ομονοούμε επ’αυτού” είπε ο κ. Βούτσης.

πηγη:real.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.