ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ: «Η ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΑΛΩΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ‘’ΚΑΡΔΙΑ’’ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ: ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ»


0
(0)

Ερώτηση και αίτηση κατάθεσης εγγράφων κατέθεσαν προς τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς και τους Υπουργούς Επικρατείας και Εσωτερικών, έξι βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής (Ευαγγελία Λιακούλη, Βασίλης Κεγκέρογλου, Νάντια Γιαννακοπούλου, Γιώργος Καμίνης, Μιχάλης Κατρίνης και Κώστας Σκανδαλίδης), με πρωτοβουλία της πρώτης υπογράφουσας, σε σχέση με το πραγματικά απίστευτο γεγονός, όπου οι υπάλληλοι της πιο κοντινής σε αυτόν υπηρεσίας, της Προεδρίας της Κυβέρνησης, εκτοξεύουν κατηγορίες για αναξιοκρατία στην τοποθέτηση προϊσταμένων (!).

Όπως επισημαίνουν οι επτά βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής:

«Εξ οικείων προέρχονται αυτή τη φορά τα ‘’βέλη’’ που δέχεται ο κ. Μητσοτάκης, μιας και αν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι στην Προεδρία της Κυβέρνησης καταγγέλλουν ότι οι προσωπικές εύνοιες και συμπάθειες είναι αυτές που καθορίζουν την πολιτική ανθρώπινου δυναμικού στον φορέα αυτόν, μπορεί κανείς να εικάσει τι συμβαίνει σε όλο το εύρος της Δημόσιας Διοίκησης και πόσο βαθιά στα θέματα ανάπτυξης προσωπικού μπαίνει το κομματικό ‘’χέρι’’ της ΝΔ».

Παράλληλα, υπενθυμίζεται πως η Προεδρία της Κυβέρνησης είναι η καρδιά του επιτελικού κράτους του κ. Μητσοτάκη, με 440 θέσεις προσωπικού, εκ των οποίων οι 100 μετακλητοί, ωστόσο αποδεικνύεται πλέον κάθε μέρα ότι το κατ’ ευφημισμό επιτελικό κράτος δεν είναι παρά μια προσωποπαγής δομή, φαραωνική και πανάκριβη, που σκοπό έχει την συντήρηση της «Μαξίμου ΑΕ.».

Σε αυτό το πλαίσιο ο Σύλλογος εργαζομένων στην Προεδρία της Κυβέρνησης καταγγέλλει ότι:

  1. Οι προϊστάμενοι τοποθετήθηκαν χωρίς να προηγηθούν κρίσεις με την απόφαση Δ177/4-2-2021 του Γενικού Γραμματέα Συντονισμού, χωρίς αξιοκρατικά κριτήρια, με μόνο προφανή γνώμονα τις συμπάθειες του Γενικού Γραμματέα.
  2. Δεν έχει συγκροτηθεί ακόμα – 20 μήνες μετά τη σύσταση της Προεδρίας της Κυβέρνησης – το υπηρεσιακό συμβούλιο της υπηρεσίας, με αποτέλεσμα υπηρεσιακά ζητήματα των υπαλλήλων να χρονίζουν άλυτα.

Η προϋπάρχουσα δομή επί της οποίας δημιουργήθηκε η Προεδρία της Κυβέρνησης είναι η Γενική Γραμματεία Συντονισμού, η οποία είχε συσταθεί, κατόπιν μνημονιακής υποχρέωσης, με τον Ν4109/2013, με τον οποίο δημιουργήθηκαν σε αυτή 63 θέσεις προσωπικού.

Ο Πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης, στον οποίο υπάγεται άμεσα η Προεδρία της κυβέρνησης, μερίμνησε εκτός από την γιγάντωση των θέσεων προσωπικού (από 63 ανέβηκαν στις 400), να τριπλασιάσει και τις θέσεις ευθύνης, αυξάνοντάς τες από 8 σε 24, με προφανή σκοπό να μοιράσει μερικές θέσεις προϊσταμένων, στους εκλεκτούς του.

Κατόπιν αυτών, και επειδή «η γυναίκα του Καίσαρα» – πολλώ δε μάλλον ο ίδιος ο «Καίσαρας» – δεν πρέπει μόνο να είναι αλλά και να φαίνεται τίμιος, κι η Προεδρία της Κυβέρνησης κάθε άλλο παρά το παράδειγμα αποτελεί για τον τρόπο που διοικεί το προσωπικό της, ρωτούμε τον κ. Πρωθυπουργό και τους δύο Υπουργούς του πότε θα εκδοθεί η προκήρυξη για την πλήρωση των θέσεων ευθύνης με βάση τις ισχύουσες διατάξεις, όπως και πότε θα συγκροτηθεί το υπηρεσιακό συμβούλιο της Προεδρίας της Κυβέρνησης;

Παράλληλα ζητούμε από τον κ. Υπουργό Εσωτερικών, να μας καταθέσει κατάλογο των κατά παρέκκλιση διατάξεων που έχουν τεθεί σε ισχύ από την Κυβέρνηση και αφορούν σε θέματα διοίκησης του ανθρώπινου κεφαλαίου στο Δημόσιο (πχ εξαιρέσεις από την κινητικότητα, την αξιολόγηση, την επιλογή προϊσταμένων κ.λ.π).

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ερώτησης:

ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Προς:

1. Τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη

2. Τον Υπουργό Επικρατείας κ. Γεώργιο Γεραπετρίτη

3. Τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Μαυρουδή Βορίδη

Θέμα: «Η αναξιοκρατία έχει αλώσει μέχρι και την καρδιά του επιτελικού κράτους: την Προεδρία της Κυβέρνησης»

Εξ οικείων προέρχονται αυτή τη φορά τα «βέλη» που δέχεται ο κ. Μητσοτάκης, μιας και οι υπάλληλοι της πιο κοντινής σε αυτόν υπηρεσίας, της Προεδρίας της Κυβέρνησης, εκτοξεύουν κατηγορίες για αναξιοκρατία στην τοποθέτηση προϊσταμένων! Κι αν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι στην Προεδρία της Κυβέρνησης καταγγέλλουν ότι οι προσωπικές εύνοιες και συμπάθειες είναι αυτές που καθορίζουν την πολιτική ανθρώπινου δυναμικού στον φορέα αυτόν, μπορεί κανείς να εικάσει τι συμβαίνει σε όλο το εύρος της Δημόσιας Διοίκησης και πόσο βαθιά στα θέματα ανάπτυξης προσωπικού μπαίνει το κομματικό «χέρι» της ΝΔ.

Η Προεδρία της Κυβέρνησης είναι η καρδιά του επιτελικού κράτους του κ. Μητσοτάκη, με 440 θέσεις προσωπικού, εκ των οποίων οι 100 μετακλητοί.

Όμως αποδεικνύεται πλέον κάθε μέρα ότι το κατ’ ευφημισμό επιτελικό κράτος δεν είναι παρά μια προσωποπαγής δομή, φαραωνική και πανάκριβη, που σκοπό έχει την συντήρηση της «Μαξίμου ΑΕ.».

Ο Σύλλογος εργαζομένων στην Προεδρία της Κυβέρνησης καταγγέλλει ότι:

  1. Οι προϊστάμενοι τοποθετήθηκαν χωρίς να προηγηθούν κρίσεις με την απόφαση Δ177/4-2-2021 του Γενικού Γραμματέα Συντονισμού, χωρίς αξιοκρατικά κριτήρια, με μόνο προφανή γνώμονα τις συμπάθειες του Γενικού Γραμματέα.
  2. Δεν έχει συγκροτηθεί ακόμα – 20 μήνες μετά τη σύσταση της Προεδρίας της Κυβέρνησης – το υπηρεσιακό συμβούλιο της υπηρεσίας, με αποτέλεσμα υπηρεσιακά ζητήματα των υπαλλήλων να χρονίζουν άλυτα.

Η προϋπάρχουσα δομή επί της οποίας δημιουργήθηκε η Προεδρία της Κυβέρνησης είναι η Γενική Γραμματεία Συντονισμού, η οποία είχε συσταθεί, κατόπιν μνημονιακής υποχρέωσης, με τον Ν4109/2013, με τον οποίο δημιουργήθηκαν σε αυτή 63 θέσεις προσωπικού.

Ο Πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης, στον οποίο υπάγεται άμεσα η Προεδρία της κυβέρνησης, μερίμνησε εκτός από την γιγάντωση των θέσεων προσωπικού (από 63 ανέβηκαν στις 400), να τριπλασιάσει και τις θέσεις ευθύνης, αυξάνοντάς τες από 8 σε 24, με προφανή σκοπό να μοιράσει μερικές θέσεις προϊσταμένων, στους εκλεκτούς. Τόσο εμπεδωμένη είναι, μάλιστα, η πεποίθησή του ότι «L’ etat c’ est moi – το κράτος είμαι εγώ», που τοποθετεί στην Προεδρία προϊσταμένους κατά βούληση παρακάμπτοντας τις ισχύουσες διατάξεις περί επιλογής προϊσταμένων. Οι «παρεκκλίσεις» από τις ισχύουσες διατάξεις είναι, άλλωστε, καθημερινή τακτική της κυβέρνησης της ΝΔ, η οποία νομοθετεί διαρκώς με εξαιρέσεις, γιγαντώνοντας την ανασφάλεια δικαίου και εκτινάσσοντας το πρόβλημα του ρυθμιστικού πληθωρισμού και της περιπλοκότητας. Άλλωστε, ακόμα και η στελέχωση της Προεδρίας της Κυβέρνησης γίνεται κατά παρέκκλιση των ισχυουσών διατάξεων.

Συγκεκριμένα στις 13/5/2021 εκδόθηκε πρόσκληση για την απόσπαση άλλων 29 υπαλλήλων στην Προεδρία της Κυβέρνησης «κατά παρέκκλιση των κείμενων διατάξεων».

Σε ότι αφορά τους προϊσταμένους που έχουν επιλεγεί, με άγνωστα κριτήρια, και υπηρετούν στις θέσεις ευθύνης της Προεδρίας της Κυβέρνησης με βάση την απόφαση με ΑΔΑ: ΩΙΗΘ46ΜΓΨ7-ΔΥΚ, ακόμα και αυτοί οι εκλεκτοί τελούν υπό την αίρεση της βούλησης του Γενικού Γραμματέα, μιας και η απόφαση τοποθέτησής τους ορίζει ότι η τοποθέτησή τους λήγει αυτοδικαίως όταν (άγνωστο πότε) επιλεγούν προϊστάμενοι με βάση τις κείμενες διατάξεις.

Η δημιουργία «ομήρων» εντός του διοικητικού μηχανισμού είναι πάγια πρακτική πελατειασμού, η οποία έφτασε, σύμφωνα με τις καταγγελίες μέχρι την πόρτα του Πρωθυπουργού.

Κατόπιν αυτών, και επειδή

  • Η γυναίκα του Καίσαρα – πολλώ δε μάλλον ο ίδιος ο Καίσαρας – δεν πρέπει μόνο να είναι αλλά και να φαίνεται τίμιος, κι η Προεδρία της Κυβέρνησης κάθε άλλο παρά το παράδειγμα αποτελεί για τον τρόπο που διοικεί το προσωπικό της,
  • Στους 20 μήνες που έχουν μεσολαβήσει από τη σύσταση της Προεδρίας της Κυβέρνησης υπήρχε άπλετος χρόνος για την επιλογή προϊσταμένων και την συγκρότηση του υπηρεσιακού συμβουλίου.

Ρωτούμε:

  1. Πότε θα εκδοθεί η προκήρυξη για την πλήρωση των θέσεων ευθύνης με βάση τις ισχύουσες διατάξεις;
  2. Πότε θα συγκροτηθεί το υπηρεσιακό συμβούλιο της Προεδρίας της Κυβέρνησης;

Και παρακαλούμε κ. Υπουργέ Εσωτερικών, να μας καταθέσετε κατάλογο των κατά παρέκκλιση διατάξεων που έχουν τεθεί σε ισχύ από την Κυβέρνηση και αφορούν σε θέματα διοίκησης του ανθρώπινου κεφαλαίου στο Δημόσιο (πχ εξαιρέσεις από την κινητικότητα, την αξιολόγηση, την επιλογή προϊσταμένων κ.λ.π).

Οι Ερωτώντες Βουλευτές

Ευαγγελία Λιακούλη

Βασίλης Κεγκέρογλου

Νάντια Γιαννακοπούλου

Γιώργο Καμίνης

Μιχάλης Κατρίνης

Κώστας Σκανδαλίδης

ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ: ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΔΡΟΜΟ, ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΜΠΛΗΓΑΔΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΪΚΙΣΜΟΥ

Άρθρο Φώφης Γεννηματά, Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ»

Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας στο μέσον της θητείας της, έχει βάλει τη συντηρητική της σφραγίδα σε όλους τους τομείς της κοινωνικής και οικονομικής ζωής. Ο δήθεν μεταρρυθμιστικός και προοδευτικός της λόγος , αδυνατεί πια να κρύψει τη βαθιά οπισθοδρομική πολιτική της.

Χαρακτηριστικό της “προόδου” που ευαγγελίζεται ο κ. Μητσοτάκης, είναι το εργασιακό Νομοσχέδιο. Απορρυθμίζουν τις εργασιακές σχέσεις, ισοπεδώσουν τα εργασιακά δικαιώματα, υπονομεύουν τις συλλογικές συμβάσεις και ενισχύουν τους ασύδοτους εργοδότες. Εκθεμελιώνουν το εργατικό δίκαιο, μας γυρίζουν πίσω στις ατομικές συμβάσεις. Οι μηχανισμοί ελέγχου αποδυναμώνονται, η ασυδοσία στην αγορά εργασίας γίνεται κανόνας. Μας γυρίζουν δεκαετίες πίσω και σβήνουν μονοκοντυλιά δίκαια κεκτημένα που κερδήθηκαν μέσα από ιστορικούς αγώνες. Είναι προφανές ότι έτσι ξεπληρώνουν και προεκλογικά τους “γραμμάτια”. Το Κίνημα Αλλαγής, μαζί με τον κόσμο της εργασίας, στέκεται απέναντι. Δεν θα σταματήσουμε, μέσα και έξω από τη Βουλή, στο πλευρό των εργαζομένων, τις διεκδικήσεις για την υπεράσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων και των συνδικαλιστικών ελευθεριών.

Η πολιτική στα εργασιακά, δεν αποτελεί παρά ένα παράδειγμα της κεντρικής επιλογής του κ. Μητσοτάκη να κυβερνά υπέρ της κομματικής και επιχειρηματικής “ελίτ”. Το ίδιο πράττει καθημερινά, σε όλα τα μέτωπα στη σκιά της πανδημίας.

Κατάφερε να εξαντλήσει την υπομονή της κοινωνίας, αλλά και τις αντοχές της οικονομίας. Το ΕΣΥ αφέθηκε στην τύχη του και στην απαξίωση, χωρίς στήριξη των ανθρώπων του και ενίσχυση των υποδομών. Ο ιδιωτικός τομέας υγείας διαφυλάχθηκε και εξαιρέθηκε από την περίθαλψη ασθενών με covid. Ενώ η πανδημία είναι ακόμα εδώ, το νέο άνοιγμα εξελίσσεται -και φέτος- χωρίς ολοκληρωμένο σχέδιο. Τα λάθη που βιώσαμε πέρυσι επαναλαμβάνονται και φέτος. Δεν διδάχθηκαν τίποτα.

Η μικρή και μεσαία επιχείρηση ασφυκτιά, καθώς η ρευστότητα της πανδημικής περιόδου διοχετεύτηκε σε μεγάλους και ισχυρούς. Η κατάσταση στην πραγματική οικονομία, επιβεβαιώνει τις προειδοποιήσεις μας για τις επιπτώσεις αυτής της προσαρμογής σε ένα μοντέλο, με φτωχούς εργαζόμενους, λουκέτα και μαζική ανεργία. Ακόμα και η ελπίδα ανάσας από το Ταμείο Ανάκαμψης ξεθωριάζει, με ένα Σχέδιο κατασκευασμένο από το Μαξίμου, χωρίς διάλογο, που υπηρετεί την ίδια κεντρική γραμμή βολέματος συμφερόντων και όχι την αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου και ρεαλιστικές ανάγκες.

Στην Ελλάδα του 2021, η έννοια “μεταρρύθμιση” κατάντησε συνώνυμο της ανασφάλειας και της προώθησης ημετέρων. Στο Δημόσιο κάνουν πάλι πάρτι η ρουσφετολογία και ο πελατειασμός. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι εγκλωβισμένη στα δεσμά του υπερσυγκεντρωτισμού. Για τη Ν.Δ. οι σύγχρονες προκλήσεις της ψηφιακής μετάβασης και της κλιματικής αλλαγής, είναι απλώς ιδανικά άλλοθι για κατά παρέκκλιση διευθετήσεις και εξυπηρέτηση συμφερόντων.

Την ίδια στιγμή η έξαρση της βαριάς εγκληματικότητας κλονίζει το αίσθημα ασφάλειας του λαού, οι γειτονιές κατάντησαν “ξέφραγο αμπέλι” για συμμορίες. Το δόγμα “νόμος και τάξη” για τον κ. Μητσοτάκη περιορίστηκε στην αντιμετώπιση διαδηλωτών και φοιτητών. Το Κοινωνικό Κράτος συρρικνώνεται, εξαντλείται σε επικοινωνιακές φιέστες. Στο μεταναστευτικό-προσφυγικό, οι επικίνδυνοι κυβερνητικοί χειρισμοί κορυφώνονται, με ανύπαρκτες πολιτικές κοινωνικής ένταξης. Στα εθνικά θέματα, η έλλειψη εθνικής στρατηγικής δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τον αναθεωρητισμό και την επιθετικότητα της Τουρκίας.

Σήμερα, που η δίδυμη, υγειονομική και οικονομική κρίση λαμβάνει ραγδαίες κοινωνικές προεκτάσεις, οι προοδευτικοί πολίτες απαιτούν να μπει επιτέλους ένα φρένο σε όλα αυτά. Το μέλλον δεν αξίζει για την πατρίδα μας να είναι επιστροφή στο παρελθόν.

Στο Κίνημα Αλλαγής ανοίγουμε έναν νέο -εναλλακτικό και αυτόνομο- δρόμο, το δρόμο της Νέας Αλλαγής μέσα από τις συμπληγάδες της συντήρησης και του λαϊκισμού. Μακριά από τις αποτυχημένες σκληρές συνταγές της λιτότητας, της διάλυσης του κοινωνικού κράτους, της απορρύθμισης της εργασίας, της διόγκωσης των ανισοτήτων. Απέναντι στις εύκολες φωνές της δημαγωγίας. Σφυρηλατούμε μαζί με την κοινωνία το νέο πράσινο κοινωνικό συμβόλαιο ανάπτυξης, στη βάση ενός καινοτόμου παραγωγικού μοντέλου, που έχει στο επίκεντρο το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Δίνουμε ξανά, με αυτογνωσία , διδαγμένοι από το παρελθόν, σύγχρονο νόημα στις λεηλατημένες αξίες της κοινωνικής δικαιοσύνης, της αξιοπρέπειας, της αξιοκρατίας, των ίσων ευκαιριών. Στοχεύουμε σε ένα αύριο βιώσιμο, αλλά και δίκαιο για όλους. Μαζί με τους πολίτες μπορούμε και πρέπει να το κάνουμε πραγματικότητα.

ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΞΕΠΛΗΡΩΝΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ

Δήλωση Φώφης Γεννηματά, Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής στην Εφημερίδα των Συντακτών

Το εργασιακό νομοσχέδιο αντανακλά το συντηρητικό πρόσωπο της ΝΔ. Αυτό που προσπαθεί συστηματικά να κρύψει πίσω από μεταρρυθμιστικό προσωπείο.

Σε μια εποχή μεγάλων αλλαγών που η γνώση, η ποιότητα, η πρωτοβουλία του ανθρώπινου δυναμικού αποκτούν κυρίαρχο ρόλο, η ΝΔ προωθεί ένα εργασιακό ξεπερασμένο μοντέλο του χθες. Μας γυρίζει στην εποχή των ατομικών συμβάσεων. Απορρυθμίζει τις εργασιακές σχέσεις, ισοπεδώνει τα εργασιακά δικαιώματα, υπονομεύει τις συλλογικές συμβάσεις, ενισχύει τους ασύδοτους εργοδότες και διαλύει τους ελεγκτικούς μηχανισμούς του κράτους. Η ΝΔ ξεπληρώνει και προεκλογικά γραμμάτια.

Σήμερα που ο κοινωνικός διάλογος είναι όσο ποτέ αναγκαίος, η ΝΔ επιλέγει τον δρόμο του αυταρχισμού, περιορίζει τις συνδικαλιστικές ελευθερίες και το δικαίωμα της απεργίας.
Είμαστε δυναμικά απέναντι σε αυτή την πολιτική. Πιστεύουμε βαθιά ότι η ανάπτυξη πρέπει να αφορά όλους. Προτείνουμε ένα νέο Πράσινο Κοινωνικό Συμβόλαιο της ψηφιακής εποχής, με νέες ρυθμίσεις για τις εργασιακές σχέσεις, με συλλογικές συμβάσεις, με τους εργαζομένους ασφαλείς με αξιοπρεπείς αμοιβές και συνθήκες εργασίας.

Με την ευθύνη του κράτους για τον έλεγχο εφαρμογής τους.
Με τα συνδικάτα και τους κοινωνικούς εταίρους, με αποφασιστικό ρόλο. Με την δημοκρατία και την ελεύθερη έκφραση στους χώρους δουλειάς. Αυτή που κατοχύρωσαν οι Κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ με τον Ν.1264/82. Προτείνουμε έναν νέο δρόμο, το δρόμο της Νέας Αλλαγής, μέσα από τις συμπληγάδες της συντήρησης και του λαϊκισμού.

Είμαστε μαζί στον αγώνα με την ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ, μαζί με τον κόσμο της εργασίας. Με τη δέσμευση ότι τα μέτρα της ΝΔ, θα καταργηθούν όταν οι πολιτικοί συσχετισμοί το επιτρέψουν.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΦΩΦΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ OPEN ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΤΩΡΑ Ο,ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ» ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΦΑΙΗ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ (ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 13/6 ΣΤΙΣ 8:50 Π.Μ)

Η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, θα παραχωρήσει συνέντευξη την Κυριακή 13 Ιουνίου και ώρα 08:50 π.μ. στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN TV και την εκπομπή «Τώρα Ό,τι Συμβαίνει» με τη δημοσιογράφο Φαίη Μαυραγάνη.

2

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.