ΒΟΑΚ: Πότε ανοίγει ο πολύπαθος δρόμος Γούρνες – Χερσόνησος;

ΒΟΑΚ: Πότε ανοίγει ο πολύπαθος δρόμος Γούρνες – Χερσόνησος;
0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 5 έτη by energinews (admin)

Τέλος στο μαρτύριο για τους οδηγούς που περίμεναν για ώρα σε ατέλειωτες ουρές

Στην ταλαιπωρία τόσων ημερών για εκατοντάδες οδηγούς που επιχειρούσαν να κάνουν τη διαδρομή από Ηράκλειο προς Άγιο Νικόλαο και παρέμεναν για πολύ ώρα «κολλημένοι» στο τιμόνι εξαιτίας εργασιών που γίνονται στον κόμβο Γουβών, δίνεται τέλος.

Με επίσημη ανακοίνωση του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, τονίζεται ότι το έργο «Γούρνες – Χερσόνησος» ολοκληρώνεται και έτσι οι οδηγοί θα μπορούν πλέον να φτάνουν στον προορισμό τους χωρίς να περιμένουν σε μία ουρά χιλιομέτρων για… γερά νεύρα.

Όπως ανακοινώνεται, λοιπόν, οι κατασκευαστικές εργασίες του νότιου κλάδου από Ηράκλειο προς Άγιο Νικόλαο ολοκληρώθηκαν.

Στο πλαίσιο αυτό και με την ολοκλήρωση των συμπληρωματικών διοικητικών διαδικασιών (έκδοση Απόφασης της Αστυνομικής Διεύθυνσης, σύνταξη πρωτοκόλλου παραλαβής για χρήση) καθίσταται εφικτή και θα πραγματοποιηθεί η επαναφορά της κυκλοφορίας στον Βόρειο Οδικό Άξονα, του νότιου κλάδου από Ηράκλειο προς Άγιο Νικόλαο την Τρίτη 16 Απριλίου και ώρα 12.00 το μεσημέρι.

Σε ό,τι αφορά στην εφεξής κίνηση των οχημάτων η Δ/νση Συγκοινωνιακών Έργων του Ο.Α.Κ. Α.Ε. ενημερώνει ότι:

Η κίνηση από τον Α/Κ Γουρνών μέχρι τον Α/Κ Καστελίου θα γίνεται από τον Νότιο (δεξιό) κλάδο του ΒΟΑΚ και ειδικότερα στην περιοχή Αποσελέμη – Αγριανών μέσω της νέας χάραξης και της νέας κοιλαδογέφυρας στην περιοχή της κοιλάδας του Αποσελέμη.
Η κίνηση από Άγιο Νικόλαο προς Ηράκλειο και συγκεκριμένα από τον Α/Κ Γουρνών προς τον Α/Κ Καστελίου γίνεται μέσω του ΒΟΑΚ, όπως και σήμερα.
Η κίνηση από Άγιο Νικόλαο προς Καστέλι, Χερσόνησο, Γούβες, Γούρνες, Κοκκίνι Χάνι, θα γίνεται από τον κόμβο Καστελίου, όπως γίνεται και σήμερα.
Η έξοδος από τον ΒΟΑΚ της κίνησης από Άγιο Νικόλαο προς Κοκκίνι Χάνι και Κάτω Γούβες από τον κόμβο Γουρνών, θα παραμείνει κλειστή, μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών του κλάδου αυτού.
Η είσοδος στον ΒΟΑΚ από τον κόμβο Καστελίου, για τις κινήσεις προς Ηράκλειο και Άγιο Νικόλαο, θα γίνεται μέσω των κλάδων εισόδου στον ΒΟΑΚ, όπως γίνεται και σήμερα.
Η είσοδος στον ΒΟΑΚ προς Ηράκλειο από τον κόμβο Γουρνών, θα γίνεται μέσω του κλάδου του κόμβου Γουρνών, όπως γίνεται και σήμερα. Η είσοδος στον ΒΟΑΚ από τον κόμβο Γουρνών προς Άγιο Νικόλαο θα γίνεται μέσω του νότιου – ανατολικού κλάδου του κόμβου.
Ο ΟΑΚ κάνει παράκληση στους οδηγούς να τηρούν την οριζόντια και κατακόρυφη σήμανση για να γίνεται ομαλά και με ασφάλεια η κυκλοφορία των οχημάτων.

πηγη:www.neakriti.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.