ΒΙΠΑ Ιεράπετρας συνεχίζεται η συνεργασία και η κοινή προσπάθεια


0
(0)

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης με τον πρόεδρο της Α.Ε. ΒΙΠΑ Ιεράπετρας ΑΕ. κ. Στέλιο Γιακουμάκη, τον αντιπρόεδρο κ. Γιώργο Σωμαράκη και τον διευθύνων σύμβουλο κ. Εμμανουήλ Παπαδάκη.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το ΒΙΠΑ Ιεράπετρας, το σχεδιασμό του έργου, το αίτημα χρηματοδότησης και τη στήριξη από τον Δήμο Ιεράπετρας.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο χώρο του ΒΙΠΑ (Ξεροστέρνες ΒΙΠΑ ΑΕ) όπου ο δήμαρχος ξεναγήθηκε στην περιοχή που αναμένεται να αξιοποιηθεί για τη μεγάλη αυτή επένδυση.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας:

«Πρόκειται για ένα έργο αναγκαιότητας που σε κάθε περίπτωση θα υποστηρίξουμε προκειμένου να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες αδειοδοτήσεων και να φτάσει προς υλοποίηση. Επιπλέον, ο Δήμος Ιεράπετρας θα συμμετέχει ενεργά στο στήσιμο του ΒΙΠΑ με δράσεις και πρωτοβουλίες.

Η άμεση κατασκευή και στέγαση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και βιοτεχνιών θα στηρίξει σημαντικά την οικονομία του τόπου και θα προσελκύσει επενδυτικό ενδιαφέρον στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή».

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.

About energinews (admin)

Ο Μανόλης Παπαδάκης γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου 1988 στο νησί της Κρήτης όπου ζει μέχρι και σήμερα. τελείωσε το λύκειο (ΤΕΕ) ηλεκτρολόγος αλλά παράλληλα ασχολήθηκε και με την μουσική και ιδιαίτερα με την παράδοση της Κρήτης. Επίσης ήταν για 6 χρόνια ηχολήπτης παραγωγός του ράδιο Βερενίκη 89.5 και από της 25 Απριλίου του 2019 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο ράδιο Λασίθι 92.3 και είναι ιδιοκτήτης της ενημερωτικής ιστοσελίδας www.energinews.gr

View all posts by energinews (admin)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *