Βελόπουλος στον Realfm 97,8: Είμαι υπέρ της χρήσης πλαστικών σφαιρών από την αστυνομία

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 19 Δεκεμβρίου 2019 by energinews (admin)

«Σε ποια σοβαρή δημοκρατία συζητάμε για την αστυνομική βία όταν τουλάχιστον η ελληνική αστυνομία σε σύγκριση με τη γερμανική… οι δικές μας οι δυνάμεις είναι μωρές παρθένες μπροστά τους. Εγώ είδα μία πόρτα με καρφιά που αν έπεφτε στο κεφάλι οποιουδήποτε θα τον σκότωνε. Αυτά τα παιδάκια που έκαναν την πόρτα, έπρεπε να μπουν μέσα για κακούργημα και να μην ξαναβγούν ποτέ», δήλωσε στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή των Μάνου Νιφλή και Άκη Παυλόπουλου, ο πρόεδρος του κόμματος «Ελληνική Λύση», Κυριάκος Βελόπουλος.

Αναφερόμενος στη δήλωση του Γ. Κατρούγκαλου ότι οι καταλήψεις είναι πολιτιστικό γεγονός, ο κ. Βελόπουλος απάντησε: «Δεν έχω δει μέσα σε καμία κατάληψη κανέναν πίνακα ζωγραφικής, κανένα αρχαίο αντικείμενο. Εκεί βλέπω λοστούς, στυλιάρια, μολότοφ και καδρόνια. Αυτά είναι τα πολιτιστικά γεγονότα;», αναρωτήθηκε ο κ. Βελόπουλος τονίζοντας ότι «αν το παιδί μου είχε μολότοφ στο χέρι, καλά θα κάνει η αστυνομία να μπει και να το συλλάβει. Είναι υποκριτικό από τον ΣΥΡΙΖΑ να μιλούν για ξύλο. Αυτοί που άνοιξαν κεφάλια μικρών παιδιών στις Πρέσπες; Αυτοί που έκαναν προληπτικές συλλήψεις όταν μιλούσε ο Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη; Ποιοι μιλάνε; Έχουν ματώσει κόσμο, έχουν ρίξει δακρυγόνα σε μικρά παιδιά, σε μεγάλους παππούδες όταν γίνονταν τα συλλαλητήρια, δεν έχουν δικαίωμα δια να ομιλούν οι πρώην φασίστες, νυν δημοκράτες του ΣΥΡΙΖΑ που άνοιγαν κεφάλια».

«Στη Γερμανία δεν συμβαίνουν αυτά. Αν πλησιάσεις τον αστυνομικό με καδρόνι ή μολότοφ, έχει δικαίωμα ο αστυνομικός να πυροβολήσει. Είμαι εναντίον αυτής της λογικής, αλλά είμαι υπέρ της χρήσης πλαστικών σφαιρών σε παρόμοια γεγονότα. Το χρησιμοποιεί η γαλλική, η γερμανική αστυνομία γιατί όχι εμείς; Πρέπει να γίνουμε Ευρωπαίοι και εμείς», πρόσθεσε.

Με αφορμή την εισαγγελική για τη Χ.Α, ο κ. Βελόπουλος σχολίασε: «Οι ναζιστές είναι ναζιστές, είναι στο περιθώριο. Όλο το ήθος και το ύφος αυτού του κόμματος δεν με αγγίζει. Άλλο να είσαι πατριώτης και άλλο ναζιστής. Ο ελληνικός λαός ψήφισε και κατάλαβε το ποιόν, το ύφος και το ήθος αυτής της ομάδας».

Ακούστε το ηχητικό

[podcast id=28686]

 

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.