Βαζάκας: «Γι’ αυτό έφυγα σε δύο μέρες από την Ιεράπετρα!»

0
(0)

Τελευταία ενημέρωση 2 Αυγούστου 2020 by energinews (admin)

Ο έμπειρος προπονητής ανέφερε τους λόγους που δεν προχώρησε η συμφωνία του με τον ΟΦΙ

Τους λόγους που έμεινε στην Ιεράπετρα μόλις δύο μέρες, εξήγησε μέσω του Metropolis 95.5 ο έμπειρος προπονητής, Γιώργος Βαζάκας, ενώ αναφέρθηκε και στο ρεκόρ που έχει βάλει στόχο να καταρρίψει.

«Είχα φύγει πάλι ο ίδιος από τα Γιάννινα. Τώρα πήγα στην Ιεράπετρα και σε δύο μέρες αποχώρησα. Η αλήθεια ποια είναι. Συμφωνήσαμε σε όλα, αλλά υπήρχαν κάποιοι παράγοντες που δεν μπορούσα να ξεπεράσω. Είναι θέμα της οικογένειας και θεώρησα σωστό να μιλήσω και να τους πω ότι δεν θα είμαι αυτός που πρέπει. Ο ουσιαστικός λόγος είναι αυτός. Καλύτερα να φύγεις την δεύτερη μέρα παρά να πεις το πρόβλημά σου αφού θα έχεις πάρει τον πρώτο μισθό. Πρέπει να έχεις και κότσια να το κάνεις αυτό. Θέλω να είμαι καθαρός απέναντι στο σωματείο» τόνισε και συνέχισε:

«Όσον αφορά τα Γιάννινα, το 2000 υπήρχε κυκεώνας με προβλήματα, γι’ αυτό είχα φύγει. Αυτά είναι παρελθόν. Είμαι 28 χρόνια γεμάτα προπονητής, έχω αλλάξει 24 ή 25 ομάδες. Δεν έφευγα μόνο, με απέλυαν κιόλας. Έμεινα και παραπάνω από ένα χρόνο σε κάποιες ομάδες. Θα προσπαθήσω να κάνω ρεκόρ. Τώρα έχω πάνω από 650 συμμετοχές σαν προπονητής και θέλω να φτάσω πάνω από 800. Θα ξεκινήσω με ομάδα την άλλη εβδομάδα. Κάποια στιγμή πρέπει να δουλέψω στον Βορρά. Δεν δούλεψα ποτέ στην ομάδα της καρδιάς μου, τον Απόλλωνα Καλαμαριάς».

πηγή: metrosport.gr

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 0 / 5. Πλήθος ψήφων 0

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.