Α. Λύτρας στο ΡΛ: Αναλαμβάνει την υπόθεση της Νεκταρίας, ζητά να σταματήσει η ενόχληση στα παιδιά και συγγενείς της


Reading time: 1 Minute

Τελευταία ενημέρωση 1 Νοεμβρίου 2021 by energinews (admin)

Τη νομική εκπροσώπηση της οικογένειας της 48χρονης Νεκταρίας, του θύματος της γυναικοκτονίας στην Ιεράπετρα, αναλαμβάνει ο Απόστολος Λύτρας, ποινικολόγος που έγινε γνωστός στο πανελλήνιο από την εκπροσώπηση της Ιωάννας Παλιοσπύρου που δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι.

Τις επόμενες ημέρες η οικογένεια του θύματος θα δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας. Όπως τονίζει ο κ. Λύτρας επιθυμία των παιδιών της 48χρονης Νεκταρίας είναι όλοι να σεβαστούν το πένθος τους.

Σε μια πρώτη επικοινωνία που είχε το Ράδιο Λασίθι με τον ίδιο, το βασικό θέμα που μας έθεσε ο κ. Λύτρας ήταν να σταματήσει η ε νόχληση και τα τηλεφωνήματα που γίνονται από δημοσιογράφους στα παιδιά και συγγενείς της θανούσης.

Η ανακοίνωση του Απόστολου Λύτρα

«Αμέσως μετά την τέλεση του ειδεχθούς εγκλήματος στην Ιεράπετρα επικοινώνησε μαζί μου η μεγάλη κόρη της θανούσης και άλλοι συγγενείς της, προκειμένου να αναλάβω την εκπροσώπηση της οικογένειας του θύματος. Δυστυχώς είμαστε μπροστά σε μια ακόμα δολοφονία γυναίκας που χάνει την ζωή της από τον εν διαστάσει σύζυγό της. Επιθυμία των παιδιών της δολοφονηθείσας είναι να σεβαστούν όλοι το πένθος τους. Θα δηλώσουμε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας και θα πράξουμε τα δέοντα προκειμένου να αναδειχθούν οι συνθήκες υπό τις οποίες τελέστηκε η αποτρόπαια αυτή πράξη» τονίζει ο κ. Λύτρας σε δήλωση.

0

Πόσο χρήσιμη ήταν αυτή η ανάρτηση;

Κάντε κλικ σε ένα αστέρι για να το αξιολογήσετε!

Μέση βαθμολογία 5 / 5. Πλήθος ψήφων 1

Δεν υπάρχουν ψήφοι μέχρι τώρα! Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτήν την ανάρτηση.